The Umpire,
Haarlem

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Dit appartementencomplex bevindt zich in de prachtige stad Haarlem op een kwartier fietsen van de historische binnenstad en op vijf minuten lopen van het treinstation van Bloemendaal. The Umpire is een duurzaam energiezuinig gebouw met tien verdiepingen bestaande uit 59 ruime, goed afgewerkte appartementen.

De appartementen hebben een ruime en zeer efficiënte plattegrond. Twee of drie (slaap)kamers, een luxe badkamer met douchehok en ligbad, een bergruimte waar je een wasmachine en droger kwijt kan en een grote woonkamer met schitterend uitzicht en een aparte hoek voor de keuken. Parkeren kan op het bijbehorende terrein voor de deur.

Locatie:
De ligging is zeer goed met een supermarkt, buurtwinkels en busverbindingen om de hoek. In de omgeving bevinden zich diverse sportfaciliteiten waaronder een ijsbaan en een sporthal. Ook scholen en diverse uitvalswegen zijn zeer dichtbij. Het strand en de duinen liggen op circa 20 minuten fietsafstand evenals het bruisende centrum van Haarlem. Binnen 5 fiets minuten of 10 wandel minuten sta je midden in de gezellige Bloemendaalse dorpskern met een variatie aan winkels en gezellige horecagelegenheden.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.160,- tot € 1.545,-
Woonoppervlakte
72 t/m 107 m²
Inhoud
187 t/m 279 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer