Toronto,
Hoofddorp

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Het opvallende Toronto-gebouw biedt een scala aan appartementen, variërend van drie- tot vierkamerwoningen, met woonoppervlaktes die variëren van ongeveer 85 m2 tot ongeveer 126 m2.

Deze appartementen zijn onderverdeeld in twee categorieën: pleinwoningen en hofwoningen. De hofwoningen grenzen aan de gezamenlijke binnentuin van het complex, die een oase van rust vormt te midden van het bruisende stadscentrum. De pleinwoningen bevinden zich langs het levendige Burgemeester van Stamplein, waar elke vrijdag de weekmarkt plaatsvindt.

Alle appartementen zijn voorzien van een woonkamer met gedeeltelijk open keuken, een balkon of terras, en een badkamer die vaak is uitgerust met een ligbad.

Het complex geniet een gunstige ligging nabij het winkelcentrum De Vier Meeren. Het is uitstekend bereikbaar via de A4 en biedt perfecte busverbindingen. Met de auto kun je via de A4 snel bij luchthaven Schiphol en in grote steden zoals Amsterdam, Leiden of Den Haag komen. Aalsmeer, Heemstede, Zandvoort en Haarlem zijn gemakkelijk bereikbaar via de N201.

Voor treinreizigers kost het slechts 5 minuten om van Hoofddorp naar Schiphol te reizen. Bovendien zijn er rechtstreekse treinverbindingen van Hoofddorp naar Amsterdam, Nieuw Vennep en Leiden.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.085,- tot € 1.350,-
Woonoppervlakte
81 t/m 126 m²
Inhoud
202 t/m 315 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer