6+

Van Eesterenplein,
Dordrecht

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Op een steenworp van het centrum van Dordrecht en boven het winkelcentrum De Bieshof vind je dit appartementencomplex. Je ziet het complex direct wanneer je bij het winkelcentrum aan komt. Hier gaat je aandacht helemaal naar toe!

Wist je dat dit appartementencomplex wel 96 appartementen telt?!
Het complex beschikt over verschillende type 3 kamer appartementen en enkele 4 kamer appartementen verdeeld over drie gebouwen. In twee van deze gebouwen is een lift aanwezig.

Je nieuwe wijk
Stadspolders is gelegen aan de Zuidzijde van Dordrecht. Nabij natuurgebied Hollandsche Bieschbos en het veer naar Werkendam, in Noord-Brabant.

Winkelcentrum De Bieshof
De Bieshof is erg geliefd bij de bewoners en onmisbaar in de wijk. Het winkelcentrum heeft een groot en divers aanbod, van horeca tot modezaken en banken. Je hebt hier de grote winkelketens zoals de Blokker, Multivlaai, Zeeman en Kruitvat. Maar er zijn ook lokale ondernemingen gevestigd, denk aan o.a. een fietsenzaak of een boekenhandel. Ook de dagelijkse boodschappen kunnen in het winkelcentrum gedaan worden, je hebt de keuze uit twee grote supermarkten!

De omgeving
In de directe omgeving heb je naast het winkelcentrum nog meer voorzieningen. Denk aan openbaar vervoer voorzieningen, een wijkcentrum, scholen, sportmogelijkheden, een grote speeltuin en zorginstanties.

Wonen in Dordrecht
In Dordrecht heb je de moderne voorzieningen in een historische omgeving, vooral als we het hebben over de binnenstad! In totaal heeft de stad meer in 1000 monumenten! De stad biedt daarbij een ruim cultureel aanbod met onder andere het Dordrechts Museum, het Energiehuis, Schouwburg Kunstmin en het Nationaal Onderwijsmuseum.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 775,- tot € 985,-
Woonoppervlakte
75 t/m 115 m²
Inhoud
210 t/m 260 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer