1+

Zuiderbogen,
Badhoevedorp

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

In het hart van een levendige buurt bevindt zich seniorencomplex Zuiderbogen, waar comfortabele 3 en 4 kamerappartementen een warm thuis bieden voor ouderen die waarde hechten aan zelfstandig wonen met alle gemakken binnen handbereik.

Bij aankomst betreedt je het complex via een gemeenschappelijke, afgesloten entree voorzien van een modern bellentableau en videofooninstallatie. Een trappenhuis en een lift staan tot jouw beschikking, zodat je moeiteloos toegang hebt tot de appartementen op elke verdieping.

Er zijn parkeerfaciliteiten rondom het gebouw beschikbaar, waardoor jijzelf of jouw bezoek zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een geschikte parkeerplek. Daarnaast biedt de nabije omgeving een scala aan voorzieningen, waaronder een winkelcentrum, recreatie- en sportmogelijkheden, evenals uitstekende openbaar vervoersverbindingen.

De strategische ligging van het complex zorgt ervoor dat steden zoals Amsterdam, Haarlem en de luchthaven Schiphol eenvoudig bereikbaar zijn via de nabijgelegen snelwegen A4, A5, A9 en A10.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.205,- tot € 2.115,-
Woonoppervlakte
100 t/m 200 m²
Inhoud
250 t/m 500 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer