Verhuurd
7+

Artemisstraat 5

1076 DV Amsterdam

Artemisstraat 5, Amsterdam - Het Zuidkwartier

Appartement
Dit prachtige ruime drie kamer- appartement van circa 94 m2, gelegen op de 1e etage, beschikt over een loggia en kent een nette afwerkingsniveau.

Indeling: Entree, hal, 2 slaapkamers, berging met wasmachine aansluiting, badkamer met douche , separaat toilet, zeer ruime woonkamer met een luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur.

Bijzonderheden: Eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen garage. In het gebouw bevindt zich in elk trappenhuis een lift.

Artemisstraat te Amsterdam
Genieten van het leven, op een toplocatie in Amsterdam Oud-Zuid. Al het beste van Amsterdam is met de fiets te bereiken; restaurants, winkels, musea, het Vondelpark maar ook het bloeiende zakendistrict de Zuidas. Ideaal voor Young Professionals.

Het Zuidkwartier maakt deel uit van het woongebied Olympisch Kwartier, gelegen pal naast het fraaie gerestaureerde Olympisch Stadion. Het Zuidkwartier is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Hier woont u centraal in de stad en bent u bijvoorbeeld binnen zo'n 15 minuten via de snelweg op Schiphol. Met de auto rijdt u binnen een paar minuten de ring A-10 of de snelweg A-4 op. De tram naar het centrum is op nog geen minuut loopafstand.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 75,-
Energielabel
B
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
131
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Naamplaatje
€ 36,30
Indicatie stookkosten
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
254 m³

Bij deze woning is het huren van een parkeerplaats à €175,00 p/m. een vereiste

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.547,- p.m.
zon/schaduw info