Beschikbaar
12+

Bijlmerdreef 742

1103 DS Amsterdam

Stads wonen, in een ruime benedenwoning. De buurt Nieuw Geinwijk is ruim opgezet, waterrijk en goed bereikbaar. Op drie minuten fietsafstand ligt winkelcentrum Ganzenpoort, met ruim 50 winkels. Amsterdamse Poort – het hart van Amsterdam Zuidoost – is binnen vijf minuten te bereiken.

Deze benedenwoning heeft op de begane grond een woonkamer, een dichte keuken en toilet. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers te vinden en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. De woning heeft een 11 meter diepe achtertuin met vrijstaande houten berging.

Deze woning ligt aan de Bijlmerdreef. De straten en stoepen zijn rustig en kindvriendelijk. De achtertuin is ook achterom te bereiken, via een afsluitbare poort. Alle woningen beschikken over dubbele beglazing.

De keuken, badkamer en toilet zullen in 2023 gerenoveerd.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
C
Aanvaarding
1-9-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
266
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
103 m²
Inhoud
278 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.225,- p.m.
zon/schaduw info