Verhuurd

David Ricardostraat 114

1066 LH Amsterdam

De afbeeldingen zijn artist impressies. Bedoeld om je een indruk te geven van hoe een woning ingericht kan worden. De woning word kaal opgeleverd zonder vloer en stoffering

Luxe driekamerappartement van circa 101 vierkante meter, met een balkon van circa 10 vierkante meter. Dit appartement is uitgerust met een badkamer met een douche en wasbak en een complete keuken met Siemens apparatuur.

Wil jij wonen in een modern complex? Lees dan snel verder!

The David telt 365 huurappartementen, allemaal met een buitenruimte. Het gaat om Junior Apartments , Comfort Apartments, Grande Apartments en Royal Apartments, Luxury Apartments en Penthouses.
Dit unieke transformatieproject, The David, is eind 2019 opgeleverd. Ook wel omschreven als een modern, duurzaam en gasloos complex in Amsterdam-West. Er zijn in totaal 365 appartementen in het gebouw én 2 commerciële ruimten op de begane grond verdeeld over 3 complexen. Er is een parkeergarage met 201 parkeerplaatsen, individuele bergingen en een binnentuin mét fontein.

Locatie
The David is gesitueerd in het zuidelijke deel van stadsdeel Nieuw-West genaamd het Schinkelkwartier. De uitvalswegen A4, A9 en A10 bieden een goede bereikbaarheid met de auto naar bijvoorbeeld de Zuidas of Schiphol. Ook het OV is goed bereikbaar. Op 10 minuten fietsen ligt zowel Station Lelylaan en het metrostation Henk Sneevlietweg. Daarnaast is de tram op 8 minuten loopafstand.

Het winkelcentrum ‘Belgiëplein’ ligt op 5 minuten fietsafstand. Hier zijn vele winkels waaronder een Albert Heijn, apotheek, kapper, Kruidvat, Dirk supermarkt, sportschool/squashbaan, Bruna, Blokker, keurslager, bakker, vishandel, Gall & Gall, Chinees en een Sushi restaurant.
Ook op het gebied van recreatie heeft de omgeving veel te bieden. Denk aan het Sloterpark, de Sloterplas, het Amsterdamse Bos en het Nieuwe Meer.

B.Amsterdam
B. Amsterdam ligt tegenover De David en fungeert als buurthuis in de wijk. Je vindt er een STACH-shop, waar je een goede koffie en een broodje kunt kopen, de B.gym, een volledig uitgerust fitnessparadijs en genoeg groepslessen om je bezig te houden, 6 indoor padelbanen en Bar Bistro Bureau, een restaurant met dakterras met uitzicht op Amsterdam. Een goede plek om vrienden en familie uit te nodigen en jezelf bezig te houden.

Comfort en duurzaam wonen
Wonen in een duurzame woning is helemaal van nu. De individuele woningen zijn voorzien van extra aandacht voor duurzaamheid. De woningen en het water worden verwarmd middels een aansluiting op de stadsverwarming. Ook voor het koken heb je geen gas meer nodig, je hebt namelijk de beschikking over een inductiekookplaat. Zo draagt dit complex bij aan vermindering van fossiele brandstoffen, goed voor het milieu! Daarnaast zijn de moderne woningen voorzien van een goede isolatie en effectieve verwarmingstechnieken. Dit zorgt voor een energiezuinige en comfortabele woonervaring. Dat merk je niet alleen aan de comfortabele en constante temperatuur in de woning, maar ook aan je maandelijkse energierekening.

Gemeenschappelijke tuin
Tussen de drie complexen is de binnentuin gesitueerd. Deze tuin is voorzien van een fantastisch wateraccent, wat zorgt voor een rustgevende uitstraling. Daarnaast is de tuin gemeubileerd en kan je dus zonder veel inspanningen heerlijk relaxen. Dit is de ideale plek om bijvoorbeeld rustig je e-mails bij te werken of een praatje te maken met een buurtgenoot.

Veiligheid
In de algemene ruimtes van The David zijn camera’s aanwezig. Het cameratoezicht draagt bij aan het bevorderen van het veiligheidsgevoel van bewoners en bezoekers. Dit staat uiteraard bij ons voorop.

Huismeester
In en om het complex loopt de huismeester rond. De huismeester ondersteunt bij het oplossen van storingen en het netjes houden van de algemene ruimten.

Laadpalen
In de parkeergarage is een elektravoorziening aangebracht voor elektrisch laden. Via EVSmart kun je een laadpaal aanvragen, je huurt het laadpunt. Hier zijn kosten aan verbonden. Het voordeel is dat je zorgeloos kunt laden en een vaste parkeerplaats hebt.

Deelauto’s
The David is voorzien van drie (huur)deelauto’s. Je kunt een auto gemakkelijk boeken via de bewoners app. Deze deelauto’s zijn alleen beschikbaar voor de bewoners. Wat betreft de auto: het zijn comfortabele en volledig elektrische auto’s.

My Pup
We bestellen allemaal steeds meer online. Om het gemak van de bewoners te stimuleren, is er een MyPup Pick up Point geplaatst. Dit zijn lockers waarin jouw pakketje makkelijk geleverd kan worden door de bezorgdiensten. Op het moment dat het jou uitkomt, kan je het pakketje uit de locker halen met een code. Hierdoor voorkom je dat je het pakketje mist, ideaal!

Bewoners app
Daarnaast is dit complex voorzien van een bewoners app. Hierin kan je in contact komen met jouw buren om bijvoorbeeld een gezellige barbecue te organiseren. Maar denk ook aan het lenen van gereedschap of boodschappen bezorgen.

Behalve appartementen heeft The David ook twee commerciële ruimtes. Die bevinden zich op de begane grond. Onder het gebouw vind je een parkeergarage met 201 parkeerplaatsen. Er is ook een fietsenstalling. Verder hebben alle appartementen een eigen berging. Op de tweede verdieping is toegang tot een fraaie binnentuin en aan de waterpartij die het gebouw omringt, is een terras aangelegd. The David werd in 2003 ontworpen als kantoorgebouw en is nu veranderd in een woongebouw. Tijdens de verbouwing werden zo veel mogelijk materialen hergebruikt. Ook zijn voorzieningen aangebracht die de woningen heel energiezuinig maken.

Huren in Amsterdam, in een levendige stadswijk nabij een park.
Het gebouw ligt in het Schinkelkwartier, het zuidelijkste deel van Amsterdam Nieuw-West. Hier ontstaat een levendige en innovatieve stadswijk met een internationaal tintje. Gevestigde IT-bedrijven krijgen gezelschap van steeds meer ambitieuze nieuwkomers, winkels en horecavoorzieningen vind je om de hoek. Bovendien woon je hier voor stadse begrippen rustig en groen, met park De Oeverlanden dicht bij huis. Wil je naar andere delen van de stad? Of verder weg? Dan zijn er mogelijkheden genoeg met het openbaar vervoer. Op tien minuten fietsen stap je bij station Lelylaan op de trein en de metro. En de tram stopt op 8 minuten lopen van je appartement.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 45,-
Energielabel
A
Aanvaarding
15-11-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
185
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
102 m²
Inhoud
286 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden.

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.370,- p.m.
zon/schaduw info