Beschikbaar
4+

Delflandlaan 2-D11

1062 EB Amsterdam

Comfortabel en licht appartement met een rustige groene binnentuin
Dit Comfort Apartment van ruim 70 m² heeft 2 kamers en een loggia van 6 m² gelegen op het zuiden.

De moderne open keuken heeft een spoeleiland opstelling en is voorzien van kwalitatieve ATAG inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combimagnetron.
De neutrale afwerking van de keuken, witte kasten met een zwart kwartscomposiet aanrechtblad, zijn een mooie aanvulling op je woonkamer.

De woonkamer heeft mooie raampartijen en toegang tot je loggia op het zuiden. Vanuit je slaapkamer heb je ook zicht op deze loggia. De badkamer is voorzien van antraciete vloertegels en witte hoogglans wandtegels, een heerlijke douche en een wastafel met planchet en spiegel.

Het toilet is apart en voorzien van een wastafel met kraan. Voor de wasmachine en droger is een plaatsje gereserveerd in de berging in het appartement. Daar vind je ook de WTW installatie en heb je nog wat plek om spullen op te bergen.

Bij je appartement zit daarnaast het gebruik van de gezamenlijke fietsenstalling en optioneel kun je een parkeerplaats huren in de ondergelegen parkeergarage.
En natuurlijk geniet je optimaal van alle gemakken die wonen in Westbeat met zich meebrengt: een mooie daktuin, My pup pakketdienst in de centrale entree, een bijzondere groene gevel en de bruisende locatie in Amsterdam.

Wonen in Westbeat Amsterdam

Op de plek waar Oud-Zuid en Nieuw-West samenkomen, klopt het hart van een geweldige woonomgeving. Luxe appartementen, hoogwaardige studentenwoningen, moderne kantoren en gezellige horeca vormen samen met handige winkels en de Fashion Hotels de levendige Westlandgrachtbuurt. Hier vind je de 150 appartementen van huren in Westbeat.

In Westbeat vind je de ontspanning in je comfortabele en lichte appartement en in de rustige groene binnentuin. Ga erop uit in het elegante Oud-Zuid, of fiets naar de binnenstad.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 45,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-3-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
360
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
197 m³

Woning kenmerken

Zonligging Zuid

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Woning kenmerken

Zuid

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.395,- p.m.
zon/schaduw info