Verhuurd
2+

Eemlandstraat 23

1079 RM Amsterdam

Fijn uitgevoerd 3-kamer appartement van 83 m2 in de Rivierenbuurt. Het appartement beschikt onder andere over 2 slaapkamers, een royale woonkamer met toegang tot het balkon, een fijne badkamer met een douche, separaat toilet en een fijne bergruimte.

Eemlandstraat 23
3-kamer appartement met een oppervlakte van 83 m2. Het appartement heeft een ruime, lichte woonkamer van ruim 29 m2. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De ene slaapkamer is 11 m2 en de andere slaapkamer is ongeveer 15 m2. Hier kun je bijvoorbeeld ook een prima werk- en/of studeerkamer van maken. De badkamer luxe afgewerkt met hoogwaardig sanitair en een wastafel.

Wonen in de Rivierenbuurt op loopafstand van het Amstelpark.
Appartementen complex Rivers staat voor Groots, Stads en Rustig wonen in de Rivierenbuurt. Complex Rivers ligt in een groene omgeving aan het water. Het complex is om de hoek gelegen van station Amsterdam RAI en heeft dus een uitstekende verbinding met het OV. Reis je liever met jouw auto? Dan heb je een directe aansluiting op de A10! Met de fiets sta je binnen 10 minuten zowel op de populaire Zuidas als op het Gelderlandplein, waar je alle voorzieningen vindt voor je dagelijkse boodschappen. Zoek je liever de natuur op? Dan zijn het Amstelpark en het Beatrixpark om de hoek te vinden.

Algemeen
Servicekosten
€ 50,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-3-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
81
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
232 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 662.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.751,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info