Beschikbaar
1+

Grasweg 310

1031 HX Amsterdam

Modern 3-kamer appartement gelegen op een AAA-locatie!

Dit ruime appartement biedt een comfortabele woonomgeving met een open en lichte uitstraling. De woonkamer is voorzien van een luxe witte keuken met inclusief een zwart composiet blad en hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en koel/vriescombinatie.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, ideaal voor gezinnen of voor diegenen die extra ruimte wensen. Geniet verder nog van het buitenleven op het balkon.

De badkamer is uitgerust met een douchehoek en dubbele wastafel, terwijl er ook een apart toilet aanwezig is voor extra gemak.

Een praktische berging met aansluitingen voor een wasmachine en droger is inbegrepen, evenals een externe berging in de kelder voor extra opslagruimte.

Locatie:
Dit appartement ligt in de gewilde nieuwe wijk Overhoeks, ook wel bekend als Manhattan aan het IJ. De wijk is ontzettend gewild en wij snappen heel goed waarom: door de nabijheid van de pont kun je lopend naar Amsterdam CS en de binnenstad, welke overigens ook heel goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer en de auto. Maar ook de hotspots in Noord heb je hier binnen handbereik (o.a. NDSM-werf, opkomende horeca, musea, etc.) en natuurlijk kun je in de directe omgeving terecht voor al je dagelijkse voorzieningen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 78,-
Energielabel
A++
Aanvaarding
1-3-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
91
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Indicatie stookkosten
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
62 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
155 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 367.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.501,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info