Aangeboden
7+

Wibautstraat 70-G

1091 GN Amsterdam

Wonen in het mooie gebouw 'Floor', dichtbij een van de hotspots van Amsterdam

Dit appartement (Wibautstraat 70-G) is 66 m2 en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en is van alle inbouwapparatuur voorzien. Er bevinden zich 2 slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer en tevens heb je ook een praktische berging met ruimte voor je wasmachine en droger.

In de Wibautstraat beland je in één van de hotspots van Amsterdam. Op loopafstand van de Wibaut bevinden zich diverse gezellige lunchrooms een restaurants. Pak je de fiets dan ben je binnen enkele minuten in het gezellige centrum van de Pijp, waar je op de Albert Cuyp markt o.a. terecht kunt voor je verse groente en fruit. Voor je andere dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn. Deze zit gevestigd op de begane grond van Floor. Voor je deur stopt de metro naar het centrum en op enkele minuten fietsen vind je treinstation Amstel.

Omgeving
Je vindt hier allerlei winkels, diverse sportscholen en de hipste, leukste en beste restaurants. Bovendien ben je zo in een hotspot als de Pijp. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je trouwens het gebouw amper uit, dankzij de Albert Heijn op de begane grond.
Van studio’s tot topappartementen met dakterras. Floor is negen verdiepingen hoog. De huurappartementen hebben oppervlaktes van 35 tot 94 vierkante meter. De grootste appartementen hebben een heerlijk dakterras. Een deel van de appartementen wordt als vriendenwoning aangeboden.

Uitstekend bereikbaar, ook met de auto
Floor is uitstekend bereikbaar. Je rijdt zo de A10 op en voor de deur ligt metrostation Wibautstraat. Voor je auto en fiets is altijd een plek, want onder het gebouw komen een parkeergarage en een fietsenstalling. De huur van de parkeerplaats is een vereiste.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI + 3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 55,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-3-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
123
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 40,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
66 m²
Inhoud
185 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 461.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Incl. parkeerplaats (binnen) € 150,00 per maand

Toewijzingscriteria

- Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.683,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info