Verhuurd onder voorbehoud
3+

Wibautstraat 78-V

1091 GN Amsterdam

Wibautstraat 78 V - 8e verdieping

In het appartementengebouw 'Floor' kun je stijlvol wonen op één van de meest gewilde plekken van Amsterdam. Het appartement beschikt over één slaapkamer en een ruime woonkamer. De grote woonkamer heeft een open keuken en is van alle inbouwapparatuur voorzien. Bij de huur is een luxe afgewerkte badkamer tevens heb je ook een praktische berging met ruimte voor je wasmachine en droger.

In de Wibautstraat beland je in één van de hotspots van Amsterdam. Op loopafstand van de Wibaut bevinden zich diverse gezellige lunchrooms een restaurants. Pak je de fiets dan ben je binnen enkele minuten in het gezellige centrum van de Pijp, waar je op de Albert Cuyp markt o.a. terecht kunt voor je verse groente en fruit. Voor je andere dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn. Deze zit gevestigd op de begane grond van Floor. Voor je deur stopt de metro naar het centrum en op enkele minuten fietsen vind je treinstation Amstel.

Omgeving
Je vindt hier allerlei winkels, diverse sportscholen en de hipste, leukste en beste restaurants. Bovendien ben je zo in een hotspot als de Pijp. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je trouwens het gebouw amper uit, dankzij de Albert Heijn op de begane grond.
Van studio’s tot topappartementen met dakterras. Floor is negen verdiepingen hoog. De huurappartementen hebben oppervlaktes van 35 tot 94 vierkante meter. De grootste appartementen hebben een heerlijk dakterras. Een deel van de appartementen wordt als vriendenwoning aangeboden.

Uitstekend bereikbaar, ook met de auto
Floor is uitstekend bereikbaar. Je rijdt zo de A10 op en voor de deur ligt metrostation Wibautstraat. Voor je auto en fiets is altijd een plek, want onder het gebouw komen een parkeergarage en een fietsenstalling. Een privéparkeerplaats is optioneel te huur.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 55,-
Aanvaarding
1-1-2023
Aantal reacties
57
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
73 m²
Inhoud
204 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.716,- p.m.
zon/schaduw info