Aangeboden
2+

de Logger 32

3742 HN Baarn

Tip: deze woning wordt voorzien van een gerenoveerde keuken, badkamer en toilet!

De Logger 32, Baarn

Zeer verzorgde tussenwoning met tuin. De woning is gelegen in een groene woonwijk met zowel de stad als het platteland binnen handbereik.

Indeling
Je betreedt de woning via de hal met aangrenzend een toilet en de trap naar de 1e verdieping. De woonkamer met halfopen keuken sluit hier op aan en is gelegen aan de achterkant van de woning. Via de keuken bereik je de achtertuin. Op de 1e verdieping tref je 2 slaapkamers. De derde kamer is aanwezig, in deze ruimte bevindt zich de CV-ketel. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Via een vlizotrap bereik je de zolder.

Omgeving en voorzieningen
De Logger is gelegen aan de rand van Baarn in een groene omgeving. Het park tref je op loopafstand. Baarn is goed te bereiken met het openbaar vervoer door een NS station. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg A1.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
A+
Aanvaarding
20-5-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
113
Overige kosten
Waarborgsom
€ 1.105,-
Indicatie stookkosten
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
81 m²
Inhoud
227 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 365.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Deze woning wordt voorzien van een nieuwe keuken, badkamer- en toilet

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.105,- p.m.
zon/schaduw info