Verhuurd onder voorbehoud
18+

Anna van Lotharingentoren 27

4811 BL Breda

Wonen, werken, leven

Aan de noordoostzijde van Breda Centraal zijn appartementen gerealiseerd die voldoen aan de moderne woonwensen van zowel jongere als oudere bewoners. De woningen zijn direct toegankelijk vanaf het parkeerdek of de woningentree aan de Speelhuisstraat. Vanuit de entree met een dubbelhoge lift-hal kun je de veilige fietsenstalling in de gezamenlijke patio bereiken. Op de eerste woonlaag bevinden zich 5 woon-werkwoningen met op de begane grond een werkruimte. Ideaal voor ZZP’ers of ondernemers-aan-huis. De appartementen hebben twee tot 4 kamers. Alle woningen hebben een royale buitenruimte, over de volledige breedte van de woning.

De appartementen variëren in grootte van 66 m2 tot 173 m2. Elk appartement heeft een ruime buitenruimte over de volle breedte van het appartement. De appartementen zijn voorzien van een moderne keuken en tijdloos tegelwerk en sanitair. De woningen geven aan de ene zijde zicht op de fraai ingerichte binnentuin en aan de andere zijde biedt de royale buitenruimte zicht op een van de aantrekkelijkste hoven van het stations-complex.

Reizen, wonen, werken, winkelen en vooral genieten. Breda Centraal brengt al deze activiteiten samen in één gebouw. Het nieuwe mobiele hart van Breda. Wordt dit jouw nieuwe thuis in bourgondisch Breda?

Het gemak van wonen in Breda Centraal
Je auto staat veilig op het dak geparkeerd. Beneden rijdt de Sneltrein naar Schiphol, de stoptrein richting Rotterdam is juist vertrokken. Onder het spoor in de ruimtelijke en lichte lobby is het een gezellige drukte. Mensen begroeten en ontmoeten elkaar. Thuisgekomen geniet je van de ruimte en rust je uit van de drukte van de dag. Vanuit de loggia lonkt de gezelligheid op het plein. Hartje Breda ligt op een steenworp afstand.

Bourgondisch Breda ligt aan jouw voeten
Het rijke verleden en het bruisende heden gaan in Breda naadloos in elkaar over. Een sprankelende stad met een sfeervol, historisch stadshart. Breda nodigt je uit! Kom winkelen, bezoek het Chassé- theater, beleef een sportief “Avondje NAC’ en proef de Brabantse gezelligheid in de vele Café 's, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda Centraal!

Bereikbaarheid
De grootste verleiding van wonen op deze markante locatie is natuurlijk de optimale bereikbaarheid met de trein. Een treinreis naar Amsterdam duurt 67 minuten. De HSL verbinding brengt je gemakkelijk naar Antwerpen, Parijs of in 24 minuten naar Rotterdam. Nog een voordeel van het wonen in een station: de taxi en de bus zijn binnen handbereik.

Anna van Lotharingentoren 27

Alle ruimte, ook voor logerende vrienden of (klein)kinderen
Geen werkruimte nodig, maar wel heerlijk en comfortabel wonen in hartje Breda? Kies dan voor een driekamer appartement. Met aan de ene kant uitzicht op de fraai ingerichte binnentuin. Aan de andere kant toegang tot de royale buitenruimte met zicht op het groen van het stations-complex.

Indeling

Entree
Bij binnenkomst komt men terecht in het portaal dat toegang biedt tot de lange hal waar de bergingen, badkamer, slaapkamers en woonkamer aan gelegen zijn.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is direct bij de entree van de woning gelegen.

Berging
Vanuit de hal is een berging bereikbaar: praktisch.

Toiletruimte
De eveneens luxe afgewerkte toiletruimte is gelegen aan de hal, en is voorzien van een fonteintje.

Badkamer
De badkamer is bereikbaar vanuit de hal. De badkamer is ruim van opzet en voorzien van een ligbad, douche en vaste wastafel.

Slaapkamer 2
De ruime slaapkamer is gelegen naast de woonkamer aan de voorzijde van het appartement.

Woonkamer
De woonkamer is middels de grote raampartijen voorzien van veel lichtinval. Het balkon, gelegen over de volle breedte van het appartement, is te bereiken vanuit de woonkamer. De woonkamer staat in verbinding met de keuken.

Balkon
Het ruime balkon is gelegen op het oosten of het westen (afhankelijk van het huisnummer).

Keuken
De moderne keuken is verdekt opgesteld en in wandopstelling uitgevoerd. Bij de keuken is een handige kast gelegen met extra opbergmogelijkheden. Achter de keuken is nog een leuke ruimte waar de eettafel neergezet kan worden. Deze ruimte is tevens vanuit de hal te bereiken.

Parkeerplaats
Bij het appartement huur je een parkeerplaats in de Q-park parkeergarage. De kosten van de parkeerplaats zijn niet opgenomen in de huurprijs.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 50,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-3-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
89
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
101 m²
Inhoud
273 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 419.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022

Deze woning is voorzien van een laminaatvloer.

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.045,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info