Verhuurd onder voorbehoud
6+

Noortberghmoeren 109

4824 JC Breda

Eengezinswoning gelegen in de wijk De Haagse Beemden. De woningen in de Haagse beemden zijn ruim opgezet.

Op de begane grond bevindt zich de hal met toilet en trapopgang en deur naar de woonkamer met halfopen keuken. Deze is recentelijk gerenoveerd en voorzien van inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken is er een deur naar de achtertuin. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamers zijn ook recentelijk gerenoveerd en beschikken over een bad, douche, wastafel en 2e toilet (hangend).

De zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap en hier vindt je de wasmachineaansluiting. De grote types hebben hier al een vaste kamer in gesitueerd, bij de resterende types kan men hier een extra kamer creëren. Een enkel type is net iets kleiner en heeft een vlizotrap naar de zolderruimte.

De Haagse Beemden is een landelijk gelegen gebied in het stadsdeel Breda Noord. De wijk strekt zich uit ten oosten en noorden van Prinsenbeek. De wijken zijn aan het begin van de jaren ’80 gebouwd. In de verschillende wijken zijn diverse winkelcentra, basisscholen, school voor voortgezet onderwijs en wijkvoorzieningen als buurthuizen, sportverenigingen en kinderopvang aanwezig. Busverbindingen verbinden de Haagse Beemden met het Breda’s centrum en station Breda met een frequentie van 15 minuten. Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
C
Aanvaarding
per direct
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
15
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
132 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
356 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.195,- p.m.
zon/schaduw info