Verhuurd
4+

Chopinstraat 33

3752 HR Bunschoten-Spakenburg

Wonen in alle rust met ruim voldoende (zorg)voorzieningen in de direct omgeving van Bunschoten-Spakenburg

Chopinstraat 33

De woning
Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer met luxe open keuken, ingericht met een strakke opstelling en voorzien van een composiet werkblad, combimagnetron, afzuigkap, inductiekookplaat, koel-vriescombinatie en afwasmachine. De complete badkamer heeft twee wastafels, douche en tweede toilet. De woning beschikt over twee slaap-/studeerkamers. Tevens is er een berging en een eigen buitenruimte. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Het complex bestaat uit drie verdiepingen met 18 appartementen. In het complex én de appartementen zijn diverse (veiligheids)voorzieningen aanwezig, zodat je woonomgeving optimaal is voorbereid op eventuele thuiszorg. Met het oog op inbraakpreventie zijn tal van maatregelen getroffen, waardoor elk appartement het Politie Keurmerk heeft. De begane grond is ingericht voor commerciële ruimtes die gevuld zijn met tweedelijnszorg-aanbieders. Op de begane grond bevinden zich ook de entree, fietsenstalling en de postvakken van de bewoners en de lift naar de appartementen.

In de directe omgeving van Scala Medica 2, op maar 10 minuten loopafstand, ligt een supermarkt, verschillende restaurants, winkels en wandelroutes. Je wandelt vanuit huis zo langs de Stadsgracht met haar monumentale panden en beschermde dorpsgezichten.
Tegenover het appartementencomplex ligt het modern en recent gezondheidscentrum Scala Medica met o.a. de apotheek, een fysiopraktijk en een praktijk voor logopedie. In combinatie met de geplande tweedelijnszorg in de commerciële ruimtes van je eigen complex biedt de directe omgeving dus een grote diversiteit aan zorg. Vanuit Bunschoten sta je zo aan het Eemmeer, in Amersfoort, ’t Gooi of Nationaal Park De Hoge Veluwe. Diverse snelwegen en provinciale wegen zorgen voor een prima bereikbaarheid.

Bunschoten en Spakenburg zijn door verschillende nieuwbouwwijken dusdanig aan elkaar gegroeid dat, op de oude kernen van de twee plaatsen na, er geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen de twee. Voor de post liggen alle adressen in Bunschoten-Spakenburg. Toch verschilt het karakter van de twee plaatsen sterk. Bunschoten, aan de zuidkant, was altijd een boerendorp maar had in het verleden wel stadsrechten. Spakenburg is altijd een vissersdorp geweest.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 50,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-5-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
34
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 30,25
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
88 m²
Inhoud
246 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 377.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.141,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info