Beschikbaar
2+

Jan Wolkerslaan 303

1112 ZH Diemen

Welkom bij dit prachtige appartement, ideaal gelegen aan een rustige straat met uitzicht op een park en waterpartijen. De woning heeft een uitstekende locatie met alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder winkels, scholen, en openbaar vervoer.

Bij aankomst word je verwelkomd bij de voordeur, die leidt naar een ruime hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, drie ruime slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een handige berging.

De woonkamer is bijzonder ruim en heeft een open keuken die ideaal is voor het bereiden van maaltijden terwijl je contact houd met je gezin of gasten. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en leiden naar een royaal balkon, perfect om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of een gezellige avond met vrienden.

De drie slaapkamers zijn royaal van formaat, wat zorgt voor voldoende ruimte voor je gezin of extra werkruimte.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en handdoekradiator. Daarnaast beschikt het appartement over een separaat toilet en twee inpandige bergingen met wasmachine aansluiting.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 80,-
Energielabel
A+
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
14
Overige kosten
Waarborgsom
€ 4.582,-
Parkeerkosten p/m
€ 122,-
Servicekosten parkeren
€ 20,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
116 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
302 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 636.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Bij deze woning is het huren van een parkeerplaats € 129,- p/m, service kosten € 20,- een vereiste

Toewijzingscriteria

De inkomenseis bedraagt 3,5 keer bij één huurder en 4 keer bij twee huurders. Het tweede inkomen mag voor 100% worden meegenomen in de berekening

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 2.291,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info