Beschikbaar
4+

Zeezigt 70

1111 TM Diemen

Zeezigt 70

Indeling:
Je komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
De woonkamer heeft een praktische indeling. De woonkamer heeft veel lichtinval en je hebt toegang tot een slaapkamer/werkkamer.

Keuken
De dichte keuken is voorzien van een kookplaat met afzuigkap, en een oven. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer 1
De grootste slaapkamer geeft toegang tot het balkon en een berging en de badkamer. Deze kamer is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is perfect in te richten als studeer- en/of hobbykamer.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer kan gecreëerd worden. Deze grenst namelijk aan de woonkamer en staat in open verbinding.

Badkamer
De badkamer heeft een praktische indeling en is voorzien van een douche, een ligbad en een vaste wastafel.

Toilet
Er is tevens een separate toiletruimte aanwezig.

Berging/wasruimte
Vanuit de hal is de inpandige berging te bereiken. Tevens bevindt zich in deze ruimte de witgoedaansluiting.

Balkon
Er zijn 2 balkons aanwezig. Eén daarvan is te bereiken via de keuken en de 2e slaapkamer. En het andere balkon is te bereiken via de master bedroom en de woonkamer/slaapkamer.

De diverse type appartementen van deze zes appartementencomplexen gelegen aan de Zeezigt, Meerkoet en Hermelijnvlinder hebben ruime lichte woonkamers, keuken met inbouwapparatuur, badkamer al dan niet met ligbad, separaat toilet en balkon.
De 108 appartementen aan Meerkoet en Zeezigt zijn verdeeld over twee woonpanden met ieder elf woonlagen. De woningen zijn allen bereikbaar met de lift. De centrale entree is strak en luxe. Bij de appartementen horen twee balkons, waarop het tijdens een warme zomeravond goed toeven is. De penthouses beschikken over een fraai dakterras met hoog privacy gehalte. Parkeren is nooit een probleem. Voor de auto is plek op het afgesloten privé parkeerterrein bij het gebouw.

Ruime twee tot vijf kamer-appartementen en penthouses langs het Amsterdam Rijnkanaal.
Ontspannen leven, in alle rust en privacy. Hoewel Amsterdam vlakbij ligt, lijkt de hectiek hier ver weg. Winkelcentrum het Gruttoplein en ook het gezondheidscentrum liggen op loopafstand. De winkels liggen gewoon om de hoek en met de A10, A1 en A9 in de buurt is ook de bereikbaarheid optimaal. Een handige locatie, met alles bij de hand. Voor liefhebbers van een gemoedelijke woonplek is Diemen Noord ideaal.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 52,-
Energielabel
C
Aanvaarding
1-8-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
57
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
131 m²
Inhoud
366 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.450,- p.m.
zon/schaduw info