Verhuurd

De Halte 289

6711 NZ Ede

De Halte 289
Royaal appartement met een fraaie ligging, het appartement heeft twee slaapkamers en een ruime badkamer.
Het balkon lig top het zuiden waar je heerlijk kan zitten.
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats bij het complex.

De Halte
Dit markante complex, gebouwd in 2012, is gelegen in het centrum van Ede. De 43 appartementen binnen het complex zijn allen gelegen boven een supermarkt. Aan de binnenzijde van het complex bevindt zich het parkeerdek. Dit parkeerdek is afgesloten voor winkelend publiek en alleen toegankelijk voor bewoners. Onder het complex zijn de individuele bergingen geplaatst. Hierdoor heeft ieder appartement zijn eigen bergruimte. Voor eventuele fietsen is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig op het parkeerdek. Het complex is gebouwd met het oog op duurzaamheid. Alle appartementen zijn dan ook voorzien van een Warmte en Koude Opslag en vloerverwarming, waarmee u de woning in de winter verwarmt en in de zomer koelt.

Hoewel Ede vanuit het verleden een dorp is, heeft het alle faciliteiten van een moderne stad uit de 21e eeuw. U vindt er dan ook een uitgebreid winkelaanbod binnen handbereik. Daarnaast tref je er twee treinstations waarvan het station Ede-Centrum zelfs op loopafstand. Ook met de auto ben je binnen enkele minuten op de rijks- en snelwegen rondom Ede.

Op cultureel gebied kan je goed terecht in Ede en direct omgeving. Te denken valt aan Cultura, de zeer uitgebreide bibliotheek en kunstuitleen of CineMec, één van de grootste bioscopen van Nederland. Daarnaast vind je in Ede tal van restaurants, bistro’s, eetcafés en andere uitgaansgelegenheden.
Ook de natuur is rijk aanwezig in Ede. Te denken valt aan De Edese Heide en de Hoge Veluwe. Prachtige natuurgebieden waar je kunt wandelen en fietsen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 55,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-6-2022
Aantal reacties
27
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
310 m³
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.015,- p.m.
zon/schaduw info