Verhuurd
3+

De Halte 325

6711 NZ Ede

Wonen in het centrum van Ede met een uitgebreid winkelaanbod, goede openbare verbindingen en een prima bereikbaarheid?

Het appartement
Vanuit de centrale entree bereik je middels de lift of trap het appartement. Je komt binnen in de hal van de woning. Hier tref je het toilet. Vervolgens loop je door naar de woonkamer waaraan zich de en toegang tot de slaapkamer, badkamer en berging met wasmachine aansluiting zich bevinden. De slaapkamer meet ca. 11 m². De riante woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de loggia van ca 8m².

Bij dit appartement hoort een parkeerplaats (op het afgesloten binnenterrein).

Het complex
Het appartement aan de Halte 285 maakt onderdeel uit van het complex “Nova Gelria”. Dit markante complex, gebouwd in 2012, is gelegen in het centrum van Ede. De 43 appartement binnen het complex zijn allen gelegen boven een supermarkt. Aan de binnenzijde van het complex bevindt zich het parkeerdek. Dit parkeerdek afgesloten voor winkelend publiek en alleen toegankelijk voor bewoners. Onder het complex zijn de individuele bergingen geplaatst. Hierdoor heeft ieder appartement zijn eigen bergruimte. Voor eventuele fietsen is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig op het parkeerdek. Het complex is gebouwd met het oog op duurzaamheid. Alle woningen zijn dan ook voorzien van een Warmte en Koude Opslag en vloerverwarming. Hiermee verwarm je in de winter en koel je de woning in de zomer.

Omgeving en voorzieningen
Hoewel Ede vanuit het verleden een dorp is, heeft het alle faciliteiten van een moderne stad uit de 21e eeuw. Je vind er dan ook een uitgebreid winkelaanbod binnen handbereik. Daarnaast tref je er twee treinstations waarvan het station Ede-Centrum zelfs op loopafstand. Ook met de auto ben je binnen enkele minuten op de rijks- en snelwegen rondom Ede.

Op cultureel gebied kun je goed terecht in Ede en direct omgeving. Te denken valt aan Cultura, de zeer uitgebreide bibliotheek en kunstuitleen of CineMec, één van de grootste bioscopen van Nederland. Daarnaast vind je in Ede tal van restaurants, bistro’s, eetcafés en andere uitgaansgelegenheden.
Ook de natuur is rijk aanwezig in Ede. Te denken valt aan De Edese Heide en de Hoge Veluwe. Prachtige natuurgebieden waar je kunt wandelen en fietsen.


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI + 3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 40,-
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
59
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Parkeerkosten p/m
€ 65,-
Servicekosten parkeren
€ 0,-
Naamplaatje
€ 36,30
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
119 m²
Inhoud
305 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 264.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022

Bij deze woning dient een parkeerplaats gehuurd te worden

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.076,- p.m.