Verhuurd onder voorbehoud
2+

Veldleeuwerik 38

6245 RJ Eijsden

Eengezinswoning prachtig gelegen midden in de natuur. Tegelijkertijd is het stadse leven vlakbij, te Eijsden.

Begane grond:
Hal met trapopgang (incl. trapbekleding), meterkast en de toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje.
Woon-/ eetkamer met een bergkast onder de trapopgang en een deur naar de achtertuin.
Aan de voorzijde bevindt zich de keukenruimte met de compleet ingerichte aanrechtcombinatie in hoekopstelling, voorzien van spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, diepvries, vaatwasser en diverse onderkasten. De totale oppervlakte van woonkamer en keuken is circa 36 m². Alle ruimtes uitgezonderd trap en sanitaire ruimtes zijn voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer. Achtertuin voorzien van terras, tuinberging en achteringang.

1e Verdieping:
Overloop met trapopgang (incl. trapbekleding) naar de zolder.
Slaapkamer 1 (4.08 x 2.98 m) aan de voorzijde gelegen.
Slaapkamer 2 (4.82 x 3.04 m) aan de achterzijde gelegen.
Slaapkamer 3 (3.00 x 2.28 m) aan de achterzijde gelegen.
Luxe badkamer (2.74 x 2.15 m) met inloopdouche, dubbele wastafel in een meubel en wandcloset.

2e Verdieping (zolder):
Op de tweede verdieping bevindt zich nog een ruime kamer met dakraam aan de voorzijde en verder de MV-unit, warmtepompinstallatie en aansluiting wasmachine.

Aan de "Lijster" in Nieuw Poelveld Zuid zijn hoek- en tussenwoningen gerealiseerd. De huizen zijn gebouwd volgens het nieuwe concept "MorgenWonen". "MorgenWonen" biedt een instapklaar en volledig afgewerkt en optimaal geïsoleerd huis, waarbij je bij normaal gebruik geen energiekosten hebt: "Energienota Nul".

Nieuw Poelveld bied je een rustige woonomgeving, prachtig gelegen midden in de natuur. Tegelijkertijd is het stadse leven vlakbij. Wanneer je maar wilt ben je snel in het centrum van Maastricht met al haar cafés, restaurants, musea en overige culturele en culinaire gelegenheden. Vlak over de grens ligt Luik, dé winkelstad van Noord-België, met verrassend veel cultuurhistorische charme.
Kortom, Nieuw Poelveld ligt perfect centraal in een internationaal zeer aantrekkelijke regio.

Nieuw Poelveld wordt écht een plek om te groeien. Bereikbaar voor starters die er hun leven willen opbouwen, ideaal voor levensgenieters op leeftijd die stilletjes aan meer van hun vrije tijd willen genieten.
De mix van woningtypes en stijlen trekt uiteenlopende inwoners die samen de heerlijke nieuwe wijk tot leven gaan wekken. Nieuw Poelveld wordt dan ook in een comfortabel tempo gebouwd; stap voor stap ontstaat een ruim opgezet woongebied van 650 uiteenlopende woningen
De wijk is praktisch gelegen nabij de snelweg A2, in slechts enkele minuten ben je in Maastricht. Stel je werkt op bedrijventerrein Randwyck of in het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM), dan ben je nog sneller op je werk dan wanneer je aan de Noordkant van Maastricht woont!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +5%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
1-1-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
12
Overige kosten
Waarborgsom
€ 1.085,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
125 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
445 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 406.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.085,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info