Verhuurd
1+

Anton Philipslaan 53

5616 TW Eindhoven

Kloppend hart van Eindhoven!

Hartje Hamburg - Anton Philipslaan 53

Indeling
Je komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
De woonkamer heeft een praktische indeling. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. De woonkamer staat tevens in open verbinding met de keuken.

Keuken
De luxe open keuken is geplaatst in baropstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer 1
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom. Deze kamer is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is perfect in te richten als studeer- en/of hobbykamer.

Badkamer
De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad en een vaste wastafel.

Toilet
Er is tevens een separate toiletruimte aanwezig.

Berging/wasruimte
Vanuit de hal is de inpandige berging te bereiken. In deze bergruimte is de WKO-installatie gesitueerd. Tevens bevindt zich in deze ruimte de witgoedaansluiting.

Balkon
Vanuit de woonkamer is het royale balkon te bereiken. Vanaf het balkon heb je uitzicht op de binnentuin. Aan de straatzijde is een tweede smal balkon dat grenst aan de slaapkamers.

Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en over een berging in de kelder.

Het appartement wordt verwarmd door een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag).

Hartje Hamburg
Hartje Hamburg en Hartje Berlijn zijn elkaars evenbeeld. Ze liggen pal tegenover elkaar. Alleen de straat doorkruist de genoegzame blikken van de bewoners. Veel maakt het dus niet uit of het Berlijn of Hamburg wordt. In beide is het leven großartig. Ook Hartje Hamburg heb je een hele etage voor jezelf. Iedereen staat er versteld van het formaat van je living. En dan heb je ook nog twee flinke slaapkamers. Dat maakt wonen Hartje Hamburg ronduit top voor jou. Je hebt graag de ruimte. Daarom ben je ook blij met de pui van glas. Voor en achter. En de glazen balustrades. Het geeft een gevoel van vrijheid. Net als het balkon voor en achter. De een breed, de ander smal. Maar je hebt twee buitens en die keuze bevalt je wel.

Hartje Eindhoven
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar vlak naast het Philips Stadion, is een complete wijk met een grote diversiteit aan woningen.

De gebruikte foto’s zijn enkel ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 80,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-5-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
97
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 30,25
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
93 m²
Inhoud
279 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 403.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.275,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info