Verhuurd
3+

Anton Philipslaan 83

5616 TW Eindhoven

Hartje Milaan - Anton Philipslaan 83, Eindhoven

Indeling
Je komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte, de berging en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
De woonkamer heeft een praktische indeling. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. De woonkamer staat tevens in open verbinding met de keuken.

Keuken
De luxe open keuken is geplaatst in baropstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer 1
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom. Deze kamer is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is perfect in te richten als studeer- en/of hobbykamer.

Aan de slaapkamers grenst een tweede, smal balkon.

Badkamer
De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad, een dubbele wastafel en toilet.

Toilet
Er is tevens een separate toiletruimte aanwezig.

Berging/wasruimte
Vanuit de hal is de inpandige berging te bereiken. In deze bergruimte is de WKO-installatie gesitueerd. Tevens bevindt zich in deze ruimte de witgoedaansluiting.

Balkon
Vanuit de woonkamer is het royale balkon te bereiken. Vanuit het balkon heb je een fraai uitzicht op de binnentuin.

Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en over een berging in de kelder.

Hartje Milaan
Hartje Milaan weet perfect hoe het een statement moet maken. Zonder te hoeven schreeuwen. Met details als de steenrode frames bij de entree, de lichte, hoge lobby en de stijlvolle belijning van de balustrade op je balkon. Waar je heerlijk kunt zitten trouwens. Uitkijkend over de binnentuin, met een goed glas wijn. Radend naar het verhaal van de mensen die je ziet.

Vanaf je balkon stap je zo de living in. De twee zijn zo mooi één door de immense raampartij. In je living vindt alles wat je belangrijk vind zijn plek. Een goede eettafel, je bank, een lekkere leesstoel. Het is geen balzaal, maar dat hoeft ook niet. Je bent wel blij met de extra kamer, een ideale werkkamer. En met de fikse slaapkamer, grenzend aan de straat. Je uitrekkend achter de grote ramen is het ’s ochtends heerlijk om te zien hoe druk mensen al zijn. In de kleren en erop uit. De stad lokt.

Hartje Eindhoven
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar vlak naast het Philips Stadion, is een complete wijk met een grote diversiteit aan woningen.

De gebruikte foto’s zijn enkel ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 85,-
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
304
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Indicatie stookkosten
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
264 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.060,- p.m.
zon/schaduw info