Beschikbaar
7+

De Regent 112

5611 HW Eindhoven

3-kamer appartement met unieke ligging in het stadshart van Eindhoven, nabij alle denkbare centrumvoorzieningen.

Indeling:
Centrale entree begane grond:
Met marmer, glas en roestvrijstaal afgewerkte entree/hal. Beveiligde toegang d.m.v. een videofoonsysteem en elektrische schuifdeuren. Representatieve entree/hal met brievenbussen, toegang tot het trappenhuis en de liften (2 stuks).

Verdiepingsentree (11e etage):
Verdiepingsentree met toegang tot 4 appartementen op de 11de etage. De meterkasten bevinden zich eveneens op deze corridors.

Entree appartement:
Ruime entree/hal welke toegang biedt tot de woonkamer, toilet, slaapkamers en badkamer. In de hal bevindt zich de videofoon installatie.

Woonkamer:
Woonkamer met een oppervlakte van circa 42 m2. De woonkamer is opgedeeld in twee delen waardoor er een speelse inrichting kan worden gemaakt in een zitkamer en eetkamer. De woonkamer heeft een mooi uitzicht op het stadscentrum (o.a. Lichttoren / Wilhelminaplein).

Keuken
Half open keuken in hoek opstelling voorzien van onder- en bovenkasten werkblad met een roestvrijstalen spoelbak, afzuigkap met verlichting, combimagnetron, kookplaat en koel-vriescombinatie.

Inpandige berging:
Het appartement beschikt naast de berging op kelderniveau tevens over een inpandige berging. In de berging bevindt zich de unit van het gebalanceerde ventilatiesysteem, de elektragroepen, aansluitingen voor de wasmachine en condens droger.

Toilet
Voorzien van een toilet en fonteintje. Gedeeltelijk betegelt en geheel afgewerkt in lichte kleurstellingen.

Badkamer
In lichte kleurstellingen afgewerkte badkamer, voorzien van een wastafel met spiegel, planchet, en separate douche. De wanden zijn betegeld tot aan het plafond.

Slaapkamer 1:
Slaapkamer met een oppervlakte van circa 15 m2.

Slaapkamer 2:
Slaapkamer met een oppervlakte van circa 9 m2.

Parkeerplaats:
Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van het gebouw. De toegang tot de parkeerkelder vindt plaats via een controlesysteem zodat onbevoegden hier niet kunnen parkeren. Daarnaast vindt men in de parkeerkelder een extra berging waarover elk appartement beschikt.

Locatie:
De Regent is gelegen op de hoek van de Willemstraat/Emmasingel in het centrum van Eindhoven. Hierdoor heb je de vele winkels, restaurants en terrasjes die Eindhoven rijk is in de directe nabijheid. Ook vindt men het NS-station op loopafstand, waardoor de woning zowel met auto als openbaar vervoer zeer gemakkelijk bereikbaar is. Zorgeloos wonen met de stad aan je voeten.

De Regent is een van de hoogste woontorens van de binnenstad van Eindhoven en is hierdoor een echte 'eyecatcher'. Zowel van binnen als buiten wordt het gebouw gekenmerkt door een zeer hoog afwerkingsniveau.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +5%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 100,-
Energielabel
B
Aanvaarding
1-5-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
10
Overige kosten
Waarborgsom
€ 1.595,-
Naamplaatje
€ 30,25
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
91 m²
Inhoud
249 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 423.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Waarborgsom is van toepassing. Deze wordt nader bepaald.

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.640,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info