Verhuurd
5+

Frits Philipslaan 56

5616 TZ Eindhoven

Hartje Rio - Frits Philipslaan 56, Eindhoven

2-kamer appartement met balkon. Licht, praktisch ingedeeld en sfeervol door de enorme raampartijen. Top afgewerkt met een complete keuken incl apparatuur en een luxe badkamer. En het PSV-stadion als buurman.

Indeling
Je komt binnen via de hal waaraan de slaapkamer, de badkamer, de toiletruimte en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
De woonkamer heeft een speelse indeling en geniet veel lichtinval door de grote raampartijen tot aan de grond. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon.

Keuken
De luxe keuken is geplaatst in baropstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer
De masterbedroom is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast. Aan deze slaapkamer is tevens een tweede balkon gelegen.

Badkamer
De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een toilet en een wastafel.

Toilet
Er is tevens een separate toiletruimte aanwezig.

Berging/wasruimte
De berging bevindt zich direct naast de keuken. In deze bergruimte is de WKO-installatie gesitueerd. Tevens bevindt zich in deze ruimte de witgoedaansluiting.

Balkon
Het balkon is vanuit de woonkamer bereikbaar.

Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en over een berging in de kelder.

Hartje Rio
Imposant Hartje Rio heeft voor iedereen wel wat te bieden. Oud of jong. Je kunt er fenomenaal wonen. Met een balkon dat uitkijkt over de binnentuin. En het PSV-stadion als buurman. Er is zelfs een kans dat je straks vanaf de bovenste verdiepingen op het speelveld kan kijken.

Hartje Rio herbergt 116 appartementen. Licht, praktisch ingedeeld en heel divers. Sfeervol door de enorme raampartijen. De een lekker betaalbaar. De ander wat groter opgezet. Met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers. Net wat je nodig hebt. Een vondst is het geluidsscherm dat - als een groot kunstwerk – zorgt dat je thuis van je rust kunt genieten. Ook als PSV speelt. Alhoewel daar zelf bij zijn wel heel verleidelijk wordt als je Hartje Rio woont.

Hartje Eindhoven
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar vlak naast het Philips Stadion, is een complete wijk met een grote diversiteit aan woningen.

De gebruikte foto’s zijn enkel ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 85,-
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
245
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Indicatie stookkosten
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
189 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 915,- p.m.
zon/schaduw info