Verhuurd
12+

Gelaarsde Kat 131

5629 KJ Eindhoven

Gelaarsde Kat 131, Eindhoven

De ruime woningen beschikken over een royale achtertuin met berging. De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Via de ruime hal met toilet en trapdoorgang toegang tot de eet-/woonkamer met open keuken. Diversiteit wordt gewaarborgd door verschillende typen erkers alsmede doordat een aantal woningen een uitspringende gevel hebben. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer aan. De hoofdslaapkamer heeft een oppervlakte van circa 15 m2, de twee andere slaapkamers ieder circa 9 m2. Uw badkamer beschikt over zowel een ligbad als een aparte douche, een tweede toilet en een wastafel.

Ten noorden van het stadscentrum, nabij het Henri Dunantpark, is een van de jongste wijken van Eindhoven "Blixembosch" genaamd, gerealiseerd. Blixembosch is een wijk met veel eigen voorzieningen variërend van medische en sportieve voorzieningen tot winkels, scholen en een kerk. Een doordacht wegennet maakt alle voorzieningen bereikbaar voor wandelaars, fietsers en auto's. Via hoofdwegen wordt de wijk ontsloten met openbaar vervoer. Maar ook per auto is een prima verbinding met het regionale en nationale wegennet mogelijk.

Eindhoven heeft zich ontwikkeld tot een dynamisch en vooraanstaand centrum van technologie, bedrijvigheid, onderwijs en cultuur in Noord-Brabant. Het moderne stadscentrum, de futuristisch ogende bedrijfsterreinen en de royaal uitgebouwde woonwijken omgeven met veel groen bepalen de aanblik en het karakter van de stad. Het omringende Kempische landschap maakt Eindhoven tot een zeer aantrekkelijke stad om in te wonen, leven en werken. De aanwezigheid van een regionale luchthaven en een aantrekkelijk winkelhart van internationale allure geven Eindhoven een speciale plaats op zowel nationaal als internationaal niveau. Een groot en breed aanbod van onderwijsinstellingen, een veelzijdig cultuur- en verenigingsleven en een overvloed aan recreatieve mogelijkheden benadrukken nog eens het dynamische en aantrekkelijke karakter.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
B
Aanvaarding
per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
86
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
125 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
307 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Deze woning wordt voorzien van een nieuwe badkamer- en toilet

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.292,- p.m.
zon/schaduw info