Verhuurd onder voorbehoud
23+

Stoomstraat 19

5617 AS Eindhoven

NEXT biedt het complete plaatje

Tweekamerappartement, met 1 slaapkamer en een woonoppervlakte van circa 66 m2. De moderne keuken beschikt over inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een douche, brede wastafel en een designradiator. De woning heeft een inpandige berging en een loggia op het noordwesten.

NEXT is een stoer en high end wooncomplex, dat bestaat uit 3 woontorens met in totaal 23 verdiepingen. In het gebouw vind je 158 appartementen, waarvan 99 in de vrije sector huur. De huurwoningen hebben een oppervlakte van circa 65 tot 109 m2. Je kunt kiezen uit 1 of 2 slaapkamers. Alle appartementen hebben een buitenruimte. NEXT biedt het complete plaatje.

Met smart comfort als basis zijn dit DE appartementen van de toekomst. Denk aan handige Bringme-boxen bij de entree van het gebouw, waar je eenvoudig pakketjes laat bezorgen. Of aan een slim lichtsysteem en slimme sensoren die de luchtkwaliteit meten zodat je appartement comfortabel en fris blijft. En vergeet de vloerverwarming niet.

Strijp-S, ooit het industriële hart van Eindhoven. Grotendeels gevormd door Philips, dat hier in 1916 zijn eerste fabriek vestigde. Het was de opmaat naar een imposant bedrijventerrein dat ook wel ‘de verboden stad’ werd genoemd. Tenslotte mochten enkel Philips-medewerkers de ‘heilige grond’ betreden. Nadat Philips vertrok veranderde het terrein langzaam in de bruisende hotspot van nu. Met hippe horecazaken, luxe woningen, creatieve werkplekken en kick-ass evenementenlocaties. Dat alles op slechts 5 minuten fietsen van het centrum, pal naast het treinstation en met snelweg A2 om de hoek. Reizen van of naar Strijp-S? Sweet & simple!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +2,5%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 60,-
Energielabel
A+
Aanvaarding
1-3-2023
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
131
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
66 m²
Inhoud
220 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.070,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info