Aangeboden
13+

Wilhelmina van Pruisenlaan 45

2807 KG Gouda

Riante eengezinswoning met drie slaapkamers in de fijne wijk Goverwelle, Gouda.

Wilhelmina van Pruisenlaan 45 - Indeling:

Entree
Je komt de woning binnen in de hal. Hier zit de meterkast, een afzonderlijk toilet en de trap naar de bovenliggende verdiepingen.

Woonkamer en keuken
De woning heeft een grote woonkamer met open keuken. Door de vele ramen is het een erg lichte ruimte. Een heerlijke maaltijd voor jezelf of je gezin koken? Deze keuken heeft alles wat je nodig hebt én is ook nog eens prachtig met het granieten werkblad en de witte deurtjes. Zoals gezegd is de keuken inclusief hoogwaardig inbouwapparatuur:
- Kookplaat
- Afzuigkap
- Vaatwasser
- Combi oven
- Koelkast en vriezer

Tuin en berging
Vanuit de woonkamer kan je zo de tuin in. De tuin is betegeld waardoor het makkelijk in onderhoud is. Achterin de tuin heb je een vrijstaande berging, ideaal om een hobby uit te voeren of fietsen in te zetten!

Badkamer
Op de 1e etage zit de badkamer. Erg handig, want de drie slaapkamers liggen ook op deze verdieping. De badkamer is gerenoveerd en ziet er nu schitterend uit met sanitair zoals een douche-bad, wastafel en toilet. Op de vloer liggen donkergrijze tegels en de wanden zijn betegeld met glanzend witte tegels.

Zolder
Er is op de 2e verdieping een riante zolderruimte met dakraam. Deze ruimte kan je als vierde slaapkamer, hobbykamer of waskamer gebruiken.

Voel je thuis!
De woning is onderdeel van het complex Dammaspolderpad. Het complex ligt verdeeld over de straten Dammaspolderpad, Elsgeestpolderpad, Gasthuispolderweg, Geerpolderweg Frederikspolderstraat en de Wilhelmina van Pruisenlaan. Dit zijn relatief rustige straten met een knus gevoel. Dit knusse gevoel komt doordat iedereen elkaar kent en daardoor een hechte gemeenschap vormen.

Voorzieningen binnen handbereik
Voor de supermarkt hoef je niet ver van huis, want je loopt hier gemakkelijk naar toe, Niet alleen de supermarkt ligt dichtbij, ook een kapper, tandarts, basisscholen, treinstation, snellaadpunt voor de elektrische auto en een huisarts, zitten op loopafstand. Wil je meer winkelaanbod? Stap dan op de fiets en je bent binnen een kwartier in het centrum van Gouda.

Fijn wonen in Gouda
Je hebt nu de kans om in een gezellige stad met een rijke historie te komen wonen. De historie is terug te zien aan het stadhuis en de Sint Janskerk. Het centrum kent veel sfeervolle winkelstraten, pleintje en terrasjes. Toe aan een mooie wandeling door de natuur? Ook vindt je in de omgeving het Reeuwijkse Plassengebied.


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
115
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989
Soort dak
Samengesteld dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
320 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 980,- p.m.
zon/schaduw info