Aangeboden
11+

Winterdijk 10-406

2801 SJ Gouda

Winterdijk 10-406 - Type C

Net buiten het historische centrum van Gouda staat het complex De Dijkgraef aan het water van de Winterdijk. In dit complex vindt je dit fijne appartement met 2 slaapkamers, een balkon, eigen parkeerplaats en extra berging.

Indeling:
De indeling kan per woning iets verschillen.

Entree
Als je de woning binnen komt, kom je als eerst in de hal uit. Direct naast de voordeur heb je hier de intercom hangen. Verder heb je de badkamer, apart toilet, en berging in de hal zitten. In de berging heb je overigens ook de aansluiting voor de wasmachine en droger zitten!

Woonkamer en keuken
In de woonkamer zitten veel en grote ramen. Hierdoor is de woonkamer heerlijk ligt. De keuken zit hier ook én je kan vanuit hier het balkon op!

Keuken
De keuken heeft alle potentie om een heerlijke maaltijd te bereiden. Dit kan je doen met de volgende ingebouwde apparaten:
- Vaatwasser
- Combimagnetron
- Afzuiging
- Kookgelegenheid
- Koelkast en vriezer

Badkamer
Houd jij meer van douchen of van baden? In dit appartement maakt dat niks uit want met een douche en apart ligbad kan dit allebei! Verder heb je een dubbele wasbak met spiegel in de badkamer. Ook handig: alle kranen in de badkamer zijn makkelijke mengkranen.

Slaapkamers
In dit appartement heb je 2 slaapkamers:
- Slaapkamer 1 is ongeveer 15 m²
- Slaapkamer 2 is ongeveer 8 m²
De grootte van de slaapkamers verschilt sterk per woning. De bovengenoemde vierkantenmeters zijn dan ook gemiddeld genomen.

Berging
Op de begane grond van het complex heb je nog een extra berging. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld de kerstspullen.

Parkeren
Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats welke is inbegrepen in de huurprijs. Het huren van een extra parkeerplaats in de parkeergarage of op het parkeerdek is een mogelijkheid.

Het appartementencomplex
De Dijkgraef is een echte blikvanger op de Winterdijk. De strakke lijnen, de balustrades van de balkons en de hoge kozijnen van het complex blijven je verassen. Het lijkt wel alsof je iedere keer weer iets anders ziet! Om het complex heen loopt water, waardoor het letterlijk lijkt alsof je echt op een dijk woont.

In het midden van alle voorzieningen
De Winterdijk is centraal gelegen. Het park ‘Van Bergen IJzedoornpark’ ligt op slechts een paar minuten fietsen. Ook qua het openbaar vervoer en ligging ten opzichte van de snelweg is uiterst gunstig! Stap bijvoorbeeld op de trein en je bent 18 minuten in Utrecht of Rotterdam! In de omgeving heb je een groot aanbod aan horeca, winkels en bijvoorbeeld sportscholen en sportverenigingen.

Wonen in Gouda
Gouda heeft een prachtig historische binnenstad. Je kan er nog zo vaak komen, toch zie je iedere keer weer nieuwe plekken en dingen! Naast historie kom je in Gouda de geschiedenis van bijna alle eeuwen tegen. De gebouwen zijn namelijk bewaard gebleven en hier is tegelijkertijd nieuwbouw bij en naast gebouwd. Zo heb je een heerlijke mix van verschillende bouwvormen, stijlen en dus ook bouwjaren.

Natuurlijk staat Gouda bekend om haar kaas. Maar tegenwoordig staan ze hier ook bekend om de heerlijke stroopwafels en chocolade!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 37,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-9-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
188
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
230 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 935,- p.m.
zon/schaduw info