Verhuurd
8+

Henriette Pessersstraat 3

5591 CZ Heeze

Ruime eengezinswoning in Heeze!

VOLOP RUIMTE EN COMFORT

In ruimte en comfort komt MorgenWonen optimaal tegemoet aan de wensen van de moderne woonconsument. De woningen hebben een gebruiksoppervlak van 125 m2, met uitzondering van de woningen met een dwarskap, die een gebruiksoppervlak van 130 m2 hebben.

De ruime entreehal met meterkast en toilet geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/ keuken. De straatgerichte keuken is voorzien van luxe energielabel A inbouwapparatuur: vanuit de woonkamer kijkt men uit op de achtertuin. Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig in de keuken, woonkamer (met uitzondering van de vloer in de trapkast) en in de hal.

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers, waarvan de grootste aan de achterzijde ligt. De ruime badkamer is ingericht met luxe Villeroy&Boch sanitair, een fraai badmeubel, designradiator, glazen douchescherm en hoogwaardige vloertegels. De eerste verdieping is geheel voorzien van vloerverwarming.

De royale zolderverdieping met dakraam biedt veel extra ruimte en is bereikbaar via de vaste trap. De zolder is groot genoeg voor een vierde slaapkamer.

Elke woning beschikt over een berging van ca. 6 m2 in de achtertuin.

ACHTERTUIN
Bij oplevering van de woning zijn de niet betegelde delen in de achtertuin ingezaaid met gras en afgezet met geïmpregneerde paaltjes en staaldraad.

BERGING
De woning heeft een praktische berging van 2 x 3 meter en in de basis uitgevoerd met een lessenaarsdak. De berging wordt vervaardigd in houten geïmpregneerde delen op een prefabbetonvloer. De deuren en het kozijn zijn van duurzaam en onderhoudsarm kunststof.

HAL EN METERKAST
In de ruime hal bevinden zich de meterkast, het toilet, een praktische nis voor de kapstok en de trapopgang naar de eerste verdieping. Naast de deurbel, de watermeter en de verdelers voor de 5 elektragroepen bevat meterkast de Slimme Meter en optioneel een modem voor draadloos internet. Op de Slimme Meter is af te lezen hoeveel energie van het net wordt gebruikt en hoeveel hieraan wordt teruggeleverd.

TOILET
De wanden en het plafond van het toilet bestaan uit aluminium sandwichplaten met een kern van MDF: mooi, duurzaam en onderhoudsarm. De vloer is afgewerkt met keramische tegels. De toiletruimte is voorzien van een hangend toilet van Villeroy&Boch, waterbesparende frontbediening en roestvrijstalen accessoires.

WOONKAMER
De tuingerichte woonkamer met open keuken is ruim, licht en standaard uitgerust met vloerverwarming. Naast energiezuinige en aangename warmte zorgt dit voor extra inrichtingsvrijheid, doordat de kamer geen radiatoren heeft. De woonkamer heeft meerdere lichtpunten, dubbele stopcontacten, een aansluiting voor internet en tv, een thermostaat voor de temperatuurregeling en een CO2 sensor ten behoeve van het ventilatiesysteem.

WANDEN
De niet-dragende binnenwanden in de woning zijn gemaakt van panelen met spaanplaatvulling en voorzien van een wit gegronde HDF toplaag. De dragende (betonnen) wanden, met uitzondering van deze wanden op zolder, en niet dragende wand ter plaatse van de keuken, zijn daarenboven in het werk gesausd (wit). De binnenwanden zijn opgebouwd uit twee panelen met luchtspouw, waardoor op elke gewenste plek een aansluitpunt kan worden gerealiseerd. De binnenwanden zijn zonder sloopwerk te verwijderen en op een andere plek weer op te bouwen.

VLOER
De vloer op de begane grond (met uitzondering van het toilet en de trapkast) en eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming en is standaard afgewerkt met een esthetische, duurzame en onderhoudsarme vloerbedekking. Tevens wordt de woning opgeleverd met een schoonloopmat ter plaatse van de voor-en achterdeur. Woonklaar!

PLAFOND
Het plafond in de gehele woning is, met uitzondering van het plafond op zolder, afgewerkt met een airless gespoten verflaag. De naden in het plafond blijven zichtbaar. Er zijn diverse lichtpunten in het plafond opgenomen.

TRAPKAST
De trapkast (kast onder de trap) in de woonkamer zorgt voor extra praktische bergruimte. Deze kast is niet voorzien van vloerverwarming.

KEUKEN
De keuken, straatgericht, staat in open verbinding met de woonkamer. De luxe keuken wordt gebruiksklaar opgeleverd en is voorzien van de volgende A-merk apparatuur: royale koel-vriescombinatie, combimagnetron, easy touch inductiekookplaat, roestvrijstalen afzuigkap met halogeenverlichting en vaatwasser. De keuken heeft een praktische indeling en kenmerkt zich door de toepassing van mooie, duurzame en onderhoudsarme materialen.

SLAAPKAMERS
Op de eerste verdieping heeft de woning drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde. Eén ligt aan de voorzijde van de woning. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn netjes afgewerkt en de vloeren zijn bekleed met fraaie, duurzame en onderhoudsarme vloerbedekking. Naast de reguliere stopcontacten heeft de hoofdslaapkamer een data aansluiting (UTP en CAI).

BADKAMER
De wanden en het plafond van de badkamer bestaan uit aluminium sandwichplaten met een kern van MDF. De vloer is afgewerkt met keramische tegels. De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien: een fraai badmeubel die- afhankelijk van de woningvariant- voorzien is van 1 of 2 wasbakken, een designradiator en roestvrijstalen accessoires. Het hangend toilet is van Villeroy&Boch. Door hoogwaardige kwaliteit en A-merk onderdelen is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. De douchehoek is voorzien van een glazen Revital douchecabine, met thermostaatkraan en douche/ glijstangset van Hansgrohe. De roestvrijstalen doucheafvoer is van het merk ‘Aco’.

ZOLDER
De zolder heeft een dakraam, is standaard voorzien van vloerbedekking en netjes afgewerkt met strakke witte dakplaten. Er is ruimte genoeg voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer. Op de zolder bevinden zich ook de aansluiting, aan- en afvoer voor de wasmachine en het technische hart van de woning: de installatiekast. Op zolder is de UTP aansluiting beschikbaar, die in de installatiekast te vinden is.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +5%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
45
Overige kosten
Waarborgsom
€ 1.275,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Servicekosten parkeren
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
125 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
332 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 403.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022

Toewijzingscriteria

Het tweede inkomen wordt voor 1/3 meegeteld

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.275,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info