Verhuurd

de Plaetse 109

5708 ZK Helmond

Ruim 3-kamerappartement nabij winkels, scholen, horeca, kinderopvang en sportfaciliteiten.

Indeling

De centrale hal is voorzien van bellentableau en brievenbussen, een lift en een trappenhuis. Vervolgens is er een centrale ruimte met de meterkasten per etage, waarna de open galerij naar de appartementen te bereiken is.

Entree
Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamer, toilet en berging.

Woonkamer
De ruime woonkamer is voorzien van veel natuurlijk lichtinval en staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
De lichte keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten en is daarnaast uitgerust met een gaskookplaat met afzuigkap.

Slaapkamers
Verder heeft het appartement twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is met circa 17m2 ruim van afmeting te noemen. De tweede slaapkamer kan ook uitstekend als werk- of hobbykamer gebruikt worden.

Badkamer
De badkamer is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Zo is er een ligbad, douche, toilet en wastafel.

Berging
In de berging bevindt zich de HR cv-combiketel (Nefit), de WTW-unit en de aansluiting voor wasapparatuur.

Parkeren
Het appartement is voorzien van een berging en een parkeerplaats in de parkeerkelder.

Ligging
De Veste is het bruisende hart van Brandevoort. De historische sfeer wordt bepaald door de toepassing van klassieke architectuurelementen in uiteenlopende woningontwerpen.
De bouwblokken zijn zo gesitueerd dat er een interessant patroon van straatjes en pleintjes is ontstaan. De meeste voorzieningen van Brandevoort liggen in De Veste, met onder andere een winkelcentrum, een markthal, horecagelegenheden, een basisschool, NS-station, en een medisch centrum.

Brandevoort is de nieuwe wijk in het westen van Helmond met een bijzondere authentieke uitstraling door historische gevels en kronkelige straatjes. Alle voorzieningen zijn hier aanwezig: winkels, scholen, horeca, kinderopvang en sportfaciliteiten. Het centrum van Helmond en Eindhoven biedt een nog veel uitgebreider aanbod faciliteiten. Met een aansluiting op de N270 zijn allebei de plaatsen uitstekend bereikbaar met de auto. Brandevoort heeft bovendien een eigen treinstation, zodat je ook met het openbaar vervoer gemakkelijk uit en thuis bent. Zowel met de auto als met de trein ben je in 10 minuten in het centrum van Helmond en in een kwartier in de binnenstad van Eindhoven.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 60,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-7-2022
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
267
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
280 m³
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 860,- p.m.
zon/schaduw info