Verhuurd onder voorbehoud
14+

Kamerlingh Onnespark 12

5707 SB Helmond

Kamerlingh Onnespark 12
Dit riante, op de begane grond gelegen, appartement beschikt over een royale living en twee grote slaapkamers. De woonkamer is door de vele ramen voorzien van veel natuurlijke lichtinval, waardoor deze zeer ruim aandoet. Zowel de badkamer als keuken zijn modern en hoogwaardig afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. Vanaf het terras (ca. 10 m2) kijkt u mooi weg op de omgeving en tevens kunt u hier een ruime buitenzithoek kwijt. Tot slot beschikt het appartement over een praktische berg-/wasruimte, separaat toilet in de hal en een handige bergruimte in de kelder van het gebouw.

Parc Valere, Le Princier, is gelegen aan de Europaweg in Helmond.
Het gebouw ligt direct tegen de Goorloopzone, dicht bij het centrum van Helmond en op loopafstand van winkelcentrum “Combicentrum”. Parc Valère ligt aan de westzijde van Helmond, in de Oranjebuurt.
De Oranjebuurt is een van de oudere, betere buurten van Helmond en grenst aan park De Warande. Het plangebied is een groen gebied, grenzend aan het passerende water van de Goorloop. Parc Valère biedt de combinatie van een rustige, groene omgeving en de stadse levendigheid. In de nabijheid bevinden zich winkels voor de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, maar ook een ziekenhuis en apotheken.

Er zijn tien verschillende typen appartementen, variërend in grootte tussen de 83 m2 en 113 m2.
Elk appartement heeft een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage. De woningen hebben een buitenruimte in de vorm van een balkon van 6 tot 11 m². Twee appartementen hebben een enorm dakterras. Alle appartementen zijn afgewerkt met een luxe keuken en een badkamer met inloopdouche en een extra brede wastafel.


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 40,-
Energielabel
A
Aanvaarding
7-6-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
47
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
106 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
280 m³

Soort woning website

hoekappartement

Woning kenmerken

open keuken met inbouwapparatuur

Woning kenmerken

luxe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel

Woning kenmerken

Oranjebuurt

Woning kenmerken

goede bereikbaarheid

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.170,- p.m.
zon/schaduw info