Aangeboden
2+

Laan door de Veste 82

5708 ZZ Helmond

nieuw in het bruisend centrum van Helmond!

Laan door de veste 82,

De centrale hal is voorzien van bellentableau en brievenbussen, een lift en een trappenhuis. Vervolgens is er een centrale ruimte met de meterkasten per etage, waarna de open galerij naar de appartementen te bereiken is.

Entree
Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en berging.

Woonkamer
Een ruime woonkamer, welke in verbinding staat met de keuken.

Keuken
De appartementen hebben een nette keukeninrichting voorzien van een kunststof aanrechtblad, 1 rvs spoelbak, 4-pits gasfornuis en een rvs afzuigschouw.

Badkamer
Badkamer met douche, wandcloset en wastafel.

Toiletruimte
Toiletruimte met wandcloset en fontein

Slaapkamer 1
Een riante slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement. De slaapkamer is voorzien van aansluitingen voor de radio en televisie.

Slaapkamer 2
Praktische 2e slaapkamer welke ook gebruikt kan worden als werkkamer of speelkamer.

CV-ruimte
In de CV-ruimte bevindt zich de HR cv-combiketel (Nefit), de WTW-unit en aansluiting voor wasapparatuur.

Parkeren
In Blok 15 bevinden zich de parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder.

Bergingen
De bergingen zijn op de begane grond gelegen.

De Veste
De Veste is het bruisende hart van Brandevoort. De historische sfeer wordt bepaald door de toepassing van klassieke architectuurelementen in uiteenlopende woningontwerpen.
De bouwblokken zijn zo gesitueerd dat er een interessant patroon van straatjes en pleintjes is ontstaan. De meeste voorzieningen van Brandevoort liggen in De Veste, met onder andere een winkelcentrum, een markthal, horecagelegenheden, een basisschool, NS-station, en een medisch centrum.

Brandevoort is een jonge woonwijk in het westen van Helmond met een eigen identiteit die is geïnspireerd op typische Brabantse dorpsgezichten. Deze uitstraling heeft er mede toe geleid dat er een sterke sociale ontwikkeling in de wijk tot stand is gekomen.
Zo’n 20.000 bewoners zullen deel uitmaken van Brandevoort met zijn 6000 woningen. Als dorpskern heeft Brandevoort ‘De Veste’, daaromheen bevinden zich de ‘Buitens‘.
Deze woongebieden hebben namen als ‘Brand’, ‘Schutsboom‘ en ‘Stepekolk’. Ieder woongebied heeft zijn eigen identiteit en doordat er verschillende woningen naast elkaar worden gebouwd, ontstaat er een afwisselend straatbeeld.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 60,-
Energielabel
A
Aanvaarding
16-2-2023
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
78
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
151 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
261 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.095,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info