Verhuurd
7+

Ring 24

3343 RH Hendrik-Ido-Ambacht

Let op! Deze woning wordt gerenoveerd en wordt voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en toilet!!

Zeer ruim en speels ingericht 3-kamerappartement gelegen boven winkelcentrum Louwersplein in de wijk Krommeweg te Hendrik Ido Ambacht.

Indeling:

Algemene entree:
Op de begane grond bevindt zicht de entree met brievenbussen en bellentableau. Middels de algemene entree bereik je het appartement op de 1de verdieping via de liftinstallatie of het trappenhuis.

1ste verdieping:
Achter de voordeur stap je in de hal, van waaruit je iedere kamer van de woning in kan.

De woonkamer is speels ingericht en voorzien van een open keuken. In de hoek van de woonkamer is er toegang tot het knusse rondvormige balkon.

De keuken voorzien van inbouwapparatuur, te weten: kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

Aan de keuken vind je de bijkeuken. Hier kan je de wasmachine neerzetten en er is meer dan genoeg ruimte om als voorraadkast te dienen.

Verder telt het appartement 2 fijne ruime slaapkamers van circa 17m2 en 14m2.

In de badkamer heb je alle ruimte om je dagelijks op te frissen. Je hebt hier een douche, apart ligbad en wastafel met spiegel. Het toilet is separaat en voorzien van een fontein.

Berging:
In de parkeerkelder heeft het appartement de beschikking over een eigen berging.

Locatie:
In het winkelcentrum heb je alle voorzieningen die je dagelijks nodig hebt, en zelfs meer! Haal heerlijk verse broodjes van de bakker, doe je boodschappen bij de supermarkt of koop bloemen bij de bloemisterij. Ook heb je hier onder anderen een huisarts, opticien en meerdere restaurants en cafés om te lunchen of dineren!

Voor de kleinere kinderen heb je speeltuinen op loopafstand. Breng je ze naar de kinderopvang of de basisschool, dan kan je dit ook lopend doen (8 minuten lopen)! Wanneer ze wat ouder zijn, gaan ze naar de middelbare school en hier kunnen ze dan in een paar minuten naar toe fietsen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 60,-
Energielabel
B
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
91
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Servicekosten parkeren
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
232 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 265.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 960,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info