Verhuurd
4+

Almkerkplein 32

2134 DR Hoofddorp

Gezellig wonen in Floriande dichtbij een winkelcentrum

Almkerkplein 32, Hoofddorp

Dit leuke driekamer-appartement van ca. 79 m2 uit 2007 is beschikbaar in Floriande te Hoofddorp.

De lichte woonkamer is voorzien van open keuken inclusief inbouwapparatuur en composiet aanrechtblad. Buiten geniet je op/van een (frans)balkon. In de gang loop je rechts de hoofdslaapkamer in, links tref je de kleine slaapkamer. De badkamer beschikt over een douche met toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.
Daarnaast is er een stookruimte voor cv-ketel en mechanische ventilatie en een aparte berging.

Aan de noordwest rand van Hoofddorp vormt Floriande met bijna 7000 woningen en ruim 18.000 inwoners de grootste nieuwbouwlocatie van de gemeente Haarlemmermeer. Sinds 2007 heeft Floriande een eigen winkelcentrum in het zuidelijke gedeelte van de wijk met ongeveer 35 winkels, waaronder 2 supermarkten. Boven het winkelhart dat is gelegen aan een aantrekkelijk centraal plein zijn 120 huurappartementen gerealiseerd.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +1%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
B
Aanvaarding
Per direct
Aantal reacties
223
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 40,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
218 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 296.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022

Toewijzingscriteria

- Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.120,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info