Beschikbaar

Tuinweg 129

2132 DN Hoofddorp

In het centrum van Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer), gelegen in het uitgebreide winkelcentrum De Vier Meren, vindt u deze comfortabele patiowoningen van het type Toronto. De woning heeft een totale oppervlakte van ca. 126 m2.

Deze bijzondere patiowoningen aan de Tuinweg zijn op een unieke locatie midden in het winkelcentrum van Hoofddorp gesitueerd. Hier kunt u naar hartenlust winkelen, van diverse horecagelegenheden genieten of bijvoorbeeld een nieuw kapsel aan laten meten.
Bovendien is er een bioscoop en bibliotheek op loopafstand. Verder kunt u recreëren in het Haarlemmermeerse Bos met zijn diverse speelweiden en een uitgestrekt meer met stranden en surfoevers. Dit kan tevens ook in de vlakbij gelegen bollenstreek, het groene hart van de Randstad of het duinengebied van Zandvoort.

Indeling woning:

De woning beschikt over een woonkeuken, twee slaapkamers, een badkamer en een balkon.
In de hal vindt je een separaat toilet met fonteintje, meterkast en een kleine berging waar zich de cv en een wasmachine aansluiting bevindt.
.

De woonkamer en open keuken geven toegang tot het balkon.
De keuken is uitgerust met een afzuigkap. 4-pits gasstel, koel- en vrieskast en vaatwasser.
De woningen hebben een aparte berging in de kelder.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 75,-
Energielabel
C
Aanvaarding
1-7-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
51
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
126 m²
Inhoud
315 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 428.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.331,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info