Verhuurd
1+

Lelietuin 11

3994 PK Houten

De overkapte voordeur aan de voorzijde van het huis geeft toegang tot de grote hal met toiletruimte, meterkast, garderobe en de trap naar de eerste verdieping.
Achter de trap is een kastruimte gerealiseerd die vanuit de woonkamer toegankelijk is. De L-vormige woon-kamer met raampartij vind je aan de tuinzijde en de keuken, die standaard is voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, over, koel-/vriescombinatie en vaatwasser, aan de straatzijde.
Het brede raam en de tuindeur in de achtergevel bieden veel lichtinval in de ruime living.
De luxe open hoek-keuken met diverse inbouwapparatuur is gedeeltelijk onder het raam opgesteld. Alle woningen hebben een berging (ca. 3,45 x ,2,20 meter) in de achtertuin. Deze is ook te bereiken via de brandgang.

De bovenverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Aan de overloop grenzen de drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 bevindt zich aan de straatzijde. De naastgelegen badkamer is ingericht met een tweede toilet, vaste wastafel en aparte douche met thermostatische mengkraan. Aan de tuinzijde bevindt zich slaapkamer 2, een ruime kamer. Slaapkamer 3 tenslotte bevindt zich ook aan de tuinzijde. Alle slaapkamers hebben ramen voor voldoende daglicht en één of meer loze leidingen voor aansluitingen op de kabel of het telefoonnet.

De zolder is bereikbaar via een vaste trap vanaf de overloop. In deze ruimte staat het mechanische ventilatiesysteem opgesteld. U kunt deze ruimte naar eigen wensen inrichten, bijvoorbeeld als hobby- of studieruimte. Er is een loze leiding aangelegd voor aansluiting op de kabel of het telefoonnet.
Aan de achterzijde is een dakraam aangebracht. Ook zijn hier alle voorzieningen aangebracht voor het plaatsen van uw wasmachine.Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Aanvaarding
1-8-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
54
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
125 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
350 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.285,- p.m.
zon/schaduw info