Aangeboden

Betaplein 51

2321 KS Leiden

All-electric studio op een centrale locatie in Leiden, met alle voorzieningen in de nabije omgeving.

Indeling - 1ste verdieping

Omdat deze studio uit 1 ruimte bestaat, kun je zelf een creatieve invulling geven aan de indeling.

Alleen de badkamer is natuurlijk wel een aparte ruimte, zodat je ontspannen kunt genieten onder de comfortabele douche. Daarnaast is de badkamer ingericht met een wastafel met spiegel en een toilet.

Naast de badkamer is de open keuken te vinden, die een slimme rechte opstelling heeft. Met witte kasten, een zwart composiet werkblad en fraaie inbouwapparatuur is de keuken een mooie aanvulling op je interieur. En qua apparatuur heb je het ook goed voor elkaar, de apparatuur is van ATAG en bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven met geïntegreerde magnetron en koel- / vriescombinatie.

Direct naast het keukenblok is een plekje voor je wasmachine gereserveerd.

Locatie:
Winkelcentrum De Luifelbaan en de bushalte liggen op 6 minuten fietsafstand en het historische centrum van Leiden ligt op slechts 10 minuten fietsen. Het centraal station en de uitvalswegen A4/A44 richting Amsterdam – Schiphol en Den Haag zijn makkelijk aan te rijden.

Duurzaamheid
De woningen zijn all-electric, heel goed geïsoleerd en op de daken liggen zonnepanelen die stroom opwekken ten behoeve van de algemene ruimtes. Dat scheelt weer in de servicekosten. Daarmee is je appartement helemaal klaar voor een duurzame toekomst.

Appartementencomplex
Gebouw Phaedra is het deelgebied binnen Yours dat zich laat kenmerken door de laagbouw (7 verdiepingen) en het aanbod in knusse studio’s. In totaal zijn er 140 studio’s beschikbaar. Je woont hier compact en overzichtelijk en op fietsafstand van het historisch centrum van Leiden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 35,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-6-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
249
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
40 m²
Inhoud
104 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 770,- p.m.
zon/schaduw info