Verhuurd
6+

Morssingel 45-A

2312 AZ Leiden

Zo een ruim 4-kamer appartement in het stadscentrum van Leiden zie je niet vaak! Hier komt nog eens bij dat je een fijn balkon hebt. Vanwaar je uitzicht hebt op de levendige straat. Altijd iets interessants om op uit te kijken dus!

De foto's zijn van een soortgelijke woning en kunnen afwijken van de werkelijke woning.

Indeling:
De indeling kan per woning iets verschillen.

Entree
Je komt de woning binnen in de hal. Hier heb je een afzonderlijk toilet en de meterkast. De woonkamer en de trap naar de bovenliggende verdiepingen zijn vanuit de hal bereikbaar.

Woonkamer
In de woning heb je een riante woonkamer met open keuken. De woonkamer is erg licht door de vele ramen. Ook kan je via de woonkamer het balkon op!

Keuken
Als je de woonkamer in loopt dan heb aan je linkerhand als eerste de keuken. Het is een spiksplinternieuwe keuken, deze is er in februari 2020 ingezet! Hier vindt je de volgende inbouwapparatuur:
- Kookgelegenheid
- Afzuigkap
- Oven
- Vaatwasser
- Koelkast en vriezer
Aan de keuken grenst direct een berging. Hier zit de aansluiting voor de wasmachine en droger. Ook is hier meer dan voldoende ruimte om als voorraadkast te dienen.

Slaapkamers
Ga je vanuit de hal de trap op, dan kom je op de eerste woonlaag. Hier zijn de twee slaapkamers en de badkamer gelegen.

Badkamer
De badkamer is tegelijkertijd met de keuken verbouwd. De badkamer beschikt over:
- Douche met glazen wand
- Breede wastafel
- Handdoekradiator

Zolder
Op de derde woonlaag heb je een zolder. Deze ruimte is ideaal voor de opslag van spullen.


De Morssingel
Het complex is genoemd naar de gelijknamige singel die er voor langs loopt. Het beeld van water en groen is een element wat je door de hele binnenstad terug ziet.
In de plint van het complex zijn bedrijven gevestigd. Hierboven zijn appartementen gevestigd. Verdeeld over de eerste verdieping tot en met de vierde verdieping.

Voorzieningen op loopafstand
Doordat de Morssingel in het stadscentrum ligt, heb je alle voorzieningen binnen handbereik! De Haarlemmerstraat en de Breestraat, de grootste winkelstraten van Leiden zijn bijvoorbeeld op maar 5 minuten lopen verwijderd. In de omgeving van deze winkelstraten kan je ook genieten van het diverse aanbod aan restaurants en terrasjes.

Bereikbaarheid
Het grote voordeel van in het stadscentrum wonen is dat je heel makkelijk op het openbaar vervoer stapt. Zo loop je binnen 4 minuten het treinstation Leiden Centraal binnen. Of neem de bus die om de hoek van het complex stopt. Maar als je liever met de auto reist is dit ook geen probleem. In 5 minuutjes rijden zit je namelijk al op de snelweg!

Fietsstad
Leiden is een echte fietsstad, dit is iets wat de gemeente Leiden erg belangrijk vindt. De fietspaden zijn hier dan ook breder dan in andere steden. Ook krijgen fietsers bij stoplichten sneller groen licht dan auto's.

Toerist in eigen stad
Naast dat Leiden bekend staat als fietsstad, heeft de stad nog zo veel meer te bieden! Toeristen trekken naar Leiden voor de bekende musea, de historische bouwwerken en sfeervolle grachten. Hier kan je dus heerlijk toerist in eigen stad spelen!


**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 65,-
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
56
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Servicekosten parkeren
€ 0,-
Indicatie stookkosten
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
209 m³
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.275,- p.m.
zon/schaduw info