Aangeboden
5+

Atletenbaan 96-C

6225 XZ Maastricht

Fijn 4-kamerappartement, van 139 m2 in een prachtige groene omgeving, maar toch in de buurt van het centrum van Maastricht!

De woning is voorzien van onder andere een keuken met gaskookplaat en een wastafel. Een badkamer met bad, douche en twee wastafels en 3 slaapkamers en een balkon. De appartementen zijn ingericht voor het optimale woongenot, wat ook zeker bereikt zal worden in deze heerlijke omgeving.

Atletenbaan 96C
4-kamerappartement met een oppervlakte van 139 m2. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met toegang tot het balkon. Het appartement heeft 3 slaapkamers. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat. De badkamer is luxueus uitgevoerd met een douche, bad, toilet en twee wastafels. Tevens tref je een aparte berging in het appartement welke is voorzien van een aansluiting voor jouw wasmachine en/of droger.

Het is fijn wonen in de Limburgse hoofdstad. Genieten van de bourgondische sfeer, historie en dynamiek die hand in hand gaan. Met de ontwikkeling van Geusseltpark wordt aan Maastricht een nieuwe dimensie toegevoegd. Dat betekent een dynamische locatie erbij, met volop ruimte en mogelijkheden voor een actief buitenleven. Er is in Maastricht geen plek waar je zo parkachtig kunt wonen met zoveel recreatiemogelijkheden en de gemakken van de stad in nabijheid. Ook zijn uitvalswegen zoals de A2 makkelijk bereikbaar. En met openbaar staat u in slechts tien minuten op Station Maastricht. Het United World College (UWC Maastricht) ligt op loopafstand.

Algemeen
Servicekosten
€ 109,-
Energielabel
A
Aanvaarding
11-12-2023
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
5
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
139 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
361 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 418.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Klik op "REAGEER" als je meer wil weten van deze woning.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.510,- p.m.
zon/schaduw info