Beschikbaar
16+

Hoge Tom 21

5673 LW Nuenen

*TIP: Deze woning wordt voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en toilet. De woning zal naar verwachting begin oktober gereed zijn voor verhuur.

Langakker | Nuenen

Ruime eengezinswoningen in geliefde wijk

Sfeervol wonen, in een landelijke woonomgeving. Scholen, winkels en de levendige dorpskern van Nuenen liggen op fietsafstand. Net als de mooie bossen, weiden en vennen rondom Nuenen. Met de A270 in de buurt zijn Eindhoven en Helmond ook goed bereikbaarheid.

Zee van ruimte
In Langakker zijn vier typen eengezinswoningen te huur. Ruime woningen, met een royale woonkamer en een open keuken met eetgedeelte. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, tweede toilet en wastafel. Nog meer ruimte biedt de tweede verdieping. Naast een overloop met veel bergruimte, is hier een vierde werk- of slaapkamer te vinden. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich, afhankelijk van het woningtype, op de zolderverdieping of in de badkamer.

Groen rondom
Deze 104 eengezinswoningen liggen aan de Hoge Tom, Kleine Tom en Tomakker. Groene, rustige straten waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. Alle woningen hebben een beschutte achtertuin met een terras. Sommige huizen beschikken over een berging in de tuin, andere woningen zijn voorzien van een grote garage met oprit. Parkeren is hier nooit een probleem, in de straat is volop parkeerruimte.

Landelijk wonen, vlakbij het centrum
Nuenen Oost is een gewilde woonomgeving. De wijk is ruim opgezet, kindvriendelijk en grenst aan de dorpskern van Nuenen. Diverse scholen, sportverenigingen en supermarkten liggen op loop- en fietsafstand. Voor natuurliefhebbers is Nuenen een ideale woonplek. Fietsen en wandelen kan hier volop. Bijvoorbeeld door het Dommeldal, aan de westkant van de gemeente, of door het bosgebied van Helmond en Mierlo, aan de oostkant. Het strandbad Nuenen, op tien minuten fietsafstand, is een bekende trekpleister. Een fraai natuurbad om in te zwemmen, waterfietsen en kanoën. Ook het ‘Vincentre’, het nieuwe Van Gogh Museum, is een aanrader voor een middagje cultuur in eigen omgeving. Handig is dat de A270, die Nuenen verbindt met Eindhoven en Helmond, vlakbij ligt. Ook is er een directe busverbinding naar Eindhoven, met een halte op loopafstand.

Langakker | Nuenen
Oppervlakte woning: circa 112 m²

• Royale eengezinswoningen
• Fijne achtertuin
• Groene, kindvriendelijke straten
• Winkels op fietsafstand
• Nabij A270

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
C
Aanvaarding
1-8-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
269
Overige kosten
Waarborgsom
€ 1.060,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
301 m³

Woning kenmerken

De woning wordt voorzien van een nieuwe badkamer en toilet.

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.060,- p.m.
download brochure
zon/schaduw info