Verhuurd
3+

Bronkhorst 32

4901 DD Oosterhout

Ruime tussenwoning in de wijk Strijen te Oosterhout.

Indeling:
Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, de trapopgang naar eerste verdieping en naar de woonkamer. De woning heeft een ruime woonkamer met toegang tot de keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan de combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap. De eigentijdse keuken geeft je toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers, variërend in grote van 9m2 tot en met 12m2, en badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Op de zolder is ruimte voor een vierde slaapkamer of hobby/werkkamer met dakkapel.

Omgeving
De wijk Strijen is groot en kindvriendelijk ingericht. Zo is er een basisschool op 5 minuten loopafstand en zijn er genoeg plekken om veilig te spelen. Er is een winkelcentrum in de buurt om jezelf te voorzien van alle benodigdheden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
97
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Servicekosten parkeren
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
280 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 297.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.175,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info