Beschikbaar
12+

C.T. Storklaan 23

2285 VV Rijswijk

Driekamerappartement met hoogwaardige uitstraling.

De royale raampartijen zorgen voor een waanzinnige lichtinval in het appartement. De ruime woonkamer grenst aan de moderne, open (hoek)keuken, die van alle gemakken is voorzien. Vanuit de woonkamer loop je de hal in naar de twee slaapkamers, waarvan je een kamer kunt gebruiken als thuiswerkplek. De inpandige berging is geschikt als wasruimte.

Het uitzicht vanaf de hoger gelegen verdiepingen is indrukwekkend! Zie jij jezelf hier al wonen?

Dankzij de complete keuken, ingerichte badkamer, wit gesausde wanden en aangebrachte laminaatvloer is dit appartement zo goed als in-stap-klaar. Je auto parkeer je in de afsluitbare gemeenschappelijke parkeergarage. Fietsen worden in de gezamenlijke fietsenstalling geplaatst. Deze biedt afsluitbare laadpunten voor elektrische fietsen. En er is ruimte voor het stallen van scootmobielen en bakfietsen.

Op loopafstand van The Minister vind je Bogaard Stadscentrum voor al je dagelijkse boodschappen. Voor andere zaken ben je met de auto zo op de snelwegen A4, A12 en A13 en rij je in slechts 15 minuten naar Rotterdam The Hague Airport. Maar ook de bus en tram stoppen om de hoek bij Station Rijswijk. Vanaf The Minister bereik je Den Haag, Delft of Rotterdam met gemak!

The Minister opent zijn deuren voor iedereen die een volgende stap in zijn leven wil zetten. Alleen of juist samen. Gezinsuitbreiding of dichterbij familie. Iedereen is welkom in één van de 220 luxe, lichte en energiezuinige huurappartementen. Met royale buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. The Minister biedt het allemaal!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 50,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-5-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
50
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 40,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
93 m²
Inhoud
241 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 243.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022

Bij deze woning is het huren van een parkeerplaats à € 65,- p/m een vereiste

Dit appartement is opgeleverd in 2023!

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.310,- p.m.