Beschikbaar
4+

Brede Hilledijk 432-E

3072 NK Rotterdam

Huren op de Groene Kaap!
De woningen die onder type Appartementen vallen, zijn woningen met 2, 3 of 4 kamers, helemaal gelijkvloers. Je hebt altijd een open keuken, fijn balkon en luxe badkamer. Het zijn appartementen die geschikt zijn voor iedere persoon in iedere situatie. Dit betreft een 3-kamer appartement, op de 9e verdieping van maar liefst 97 m2!

Let op: De foto's zijn van een gelijksoortig appartement.

Indeling:

Entree
Neem 1 van de liften naar de juiste verdieping en kom de woning binnen! Dan sta je direct in de hal van de woning. Gelijk rechts naast je, zie je als eerst het afzonderlijk toilet. Hierna zit de deur van de badkamer, gevolgd door de slaapkamers en de woonkamer. In de hal heb je ook een berging, waar de aansluiting voor de wasmachine en droger zit en de mechanische afzuiging.

Wonen en eten
De perfecte woonkamer om optimaal te kunnen genieten! Je hebt een zeer ruime woonkamer met open keuken. Zo kan je koken en socializen tegelijkertijd! De keuken heeft alle essentiële inbouwapparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Zo heb je een:
- Vaatwasser
- Combioven
- Kookgelegenheid
- Afzuiging
- Koelkast en vriezer

Baden en douchen
Net zoals de keuken, is de badkamer helemaal compleet. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en elektrische radiator en netjes betegeld. Het toilet is separaat en voorzien van een fontein.

Buitenruimte
Je hebt je eigen balkon, je komt op het balkon via de woonkamer! Even een momentje voor jezelf met uitzicht over de levendige hoftuin. Maar met de gezamenlijke buitenruimte ben je ook zo onder de buurtgenoten. Met een koffie-to-go een rondje over het dak, heerlijk toch!

Bovenop de huurprijs wordt er nog € 25,00 aan stofferingkosten in rekening gebracht.

De Groene Kaap
De Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen en daktuinen. Ook is er een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting, speelelementen en sfeervolle verlichting in de avond.

Katendrecht
De Groene Kaap ligt in een levendige buurt en deze woningen zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen die er graag op uit gaan. Je hoeft niet ver, want binnen De Groene Kaap zelf is ook voldoende te beleven! Denk aan het sfeervolle plein bij de hoofdentree of natuurlijk de avontuurlijke rondwandeling met panoramisch uitzicht.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 90,-
Aanvaarding
25-11-2022
Aantal reacties
43
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
97 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
271 m³

Toewijzingscriteria

Het inkomen van een partner wordt voor 1/3e meegerekend!

Bovenop de huurprijs wordt er nog € 25,00 aan stofferingkosten in rekening gebracht

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.506,- p.m.
zon/schaduw info