Verhuurd onder voorbehoud
2+

Buitenbassinweg 84

3063 TB Rotterdam

Ruime appartementen nabij het centrum van Rotterdam.

Indeling - 6de verdieping

Vanuit de entree heb je toegang tot alle verblijfsruimtes.

De woonkamer is met 28m2 ruim van afmeting te noemen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het op het zuiden gelegen knusse balkon.

Het appartement telt 2 slaapkamers van respectievelijk 9m2 en 11m2.

Verder heeft het appartement een fijne badkamer met ligbad, douche en wastafel. Verder is er een separaat toilet aanwezig.

In de inpandige berging is er ruimte voor het plaatsen van de wasapparatuur.

Voor extra opbergruimte heb je op de begane grond nog een eigen extra berging.

Er is voldoende gratis, openbare parkeergelegenheid in de omgeving.

Locatie:
De 22 verdiepingen hoge woontoren is direct gelegen aan de Nieuwe Maas, waardoor vrijwel alle woningen de beschikking hebben over een schitterend panorama over enerzijds de Maas of anderzijds de skyline van het dynamische Rotterdam.

De Esch ligt immers ten westen van de A-16 (Breda-Rotterdam-Den Haag) en ten zuiden van de A-20 (Hoek van Holland-Gouda-Utrecht). De in- en uitvalswegen sluiten aan op de Ring Rotterdam, welke zorgt voor een snelle verbinding met de omliggende gemeenten. Het centrum van Rotterdam kan zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen een gering aantal minuten worden bereikt. Voor de dagelijkse boodschappen is het wijkcentrum De Esch aan de Watertorenweg voorhanden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 30,-
Energielabel
B
Aanvaarding
1-5-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
59
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
80 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
210 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 953,- p.m.
zon/schaduw info