Aangeboden
11+

Kruisplein 328

3012 CC Rotterdam

Pasen vier je thuis bij vb&t
Eindelijk mogen we weer! Na veel creatieve digitale invullingen van de vb&t Open Huizen Dagen mogen we weer live bezichtigen en elkaar ontmoeten. De deuren van de eerst volgende editie staan dus weer als vanouds écht open.

Op zaterdag 09 april 2022 ben je van harte welkom om vrijblijvend deze woning te bezichtiggen. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie vind je op: https://vbtverhuurmakelaars.nl/nieuws/vb-and-t-open-huizen-paasdagen-8-and-9-april-2022

Wonen in hartje Rotterdam

Kruisplein 328 - 14e verdieping
Via de hal toegang tot de woonkamer, twee ruime slaapkamers, badkamer, toilet en inpandige berging.

De ruime woonkamer (40m2) is zeer licht door de velen ramen. Daarbij heb je een mooi uitzicht over de stad en kijk je zo richting Centraal Station.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van inbouwapparatuur als een combi-magnetron, koel- vriescombinatie, kookplaat en een spoeleiland met vaatwasser.

De eerste slaapkamer is zeer ruim met een oppervlak van 16m2. De tweede slaapkamer van 9m2 is ideaal om als logeerkamer of kantoor te gebruiken.

De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Via de openslaande deur in de woonkamer heb je toegang tot het balkon (7 m2). Welke gelegen is op het westen. Hier heb je vrij uitzicht op de Westersingel/Kruisplein.

Calypso
De hoofdentree voor het complex is een fraai atrium waar een servicebalie, vergaderruimtes en een gemeenschappelijke fitnessruimte aanwezig zijn. Alle huurappartementen hebben een luxe inrichtingsniveau. Comfortabel wonen op hoog niveau in hartje Rotterdam

- Eigen parkeerplaats in de parkeergarage inbegrepen
- Gratis toegang tot de fitnessruimte voor alle bewoners van Calypso!

Omgeving
De Calypso ligt pal in het centrum van Rotterdam. Een spectaculair en kleurrijk complex met diverse bestemmingen zoals woningen, kantoren, winkels, een parkeergarage en voorzieningen in de plint. Het woningaanbod is een mix aan koop- en huurwoningen met een grote variatie in woninggrootte en type. In de toren met rode gevelelementen, gelegen aan het Schouwburgplein tegenover De Doelen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 80,-
Energielabel
B
Aanvaarding
1-4-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
149
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
99 m²
Inhoud
270 m³

Deelnemer vb&t Open Huizen Paasdagen

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.484,- p.m.
zon/schaduw info