Beschikbaar
9+

Madurolaan 31

2496 RH 's-Gravenhage

Moderne twee-onder-een-kap woning in Den Haag Ypenburg, van bouwjaar 2002. Deze grote 6-kamer woning heeft een diepe tuin met berging, eigen (parkeer)garage, twee badkamers, 4 slaapkamers en open keuken met inbouwapparatuur, dus van alle gemakken voorzien!

Madurolaan 31 - twee-onder-een-kap woning

Let op: Bij deze woning is een huisvestingsverordening van de Gemeente Den Haag van toepassing. Hierdoor kunnen we de woning enkel toewijzen aan huishoudens met een inkomen tot € 70.036,00 voor een meerpersoonshuishouden en tot € 60.036,00 voor een eenpersoonshuishouden. Kijk voor meer informatie op: https://www.denhaag.nl/nl/vergunningen-en-ontheffingen/woonvergunningen/huisvestingsvergunning-aanvragen.htm#Voorwaarden-anchor

Indeling Madurolaan 31:
De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning.

Entree
Je komt de woning binnen in de hal. Hier zit een separaat toilet, een berging en toegang tot de woonkeuken.

Woonkamer
De woonkamer zit op de begane grond en heeft een open keuken. Vanuit de woonkamer kan je door de openslaande deuren de tuin in.

Keuken
De open keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur zoals:
- Kookplaat
- Afzuigkap
- Oven
- Koel/vriescombinatie

Slaapkamers
Deze twee onder één kap woning heeft vier slaapkamers, waarvan er twee op de 1e verdieping zitten en twee op de tweede verdieping. Op de 2e verdieping is ook een ""videkamer"". Via deze kamer kijk je uit over de woonkamer op de begane grond. Deze ruimte is ook te gebruiken als extra werk- of slaapkamer.

Badkamer
Deze woning heeft de luxe dat het twee badkamers heeft. De eerste badkamer zit op de 1e verdieping en heeft een douche en wastafel. De badkamer op de 2e verdieping is iets uitgebreider met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel.

Buitenruimte
De diepe tuin is via de woonkamer te betreden. De tuin heeft een achterom.

(Parkeer)garage
De garage is aan de woning gebouwd. Hier kan je de auto droog parkeren. Je kan de garage zowel aan de voorkant als achterkant in en uit lopen, als je aan de achterkant uit de garage loopt, kom je in de tuin.

Wijk Morgenweide
De woning ligt in de wijk Morgenweide, in Ypenburg Den Haag. De wijk heeft een kindvriendelijk en modern karakter. Ben je een natuurliefhebber? Dan is deze locatie ideaal voor jou, de wijk is omringd door verschillende parken.

Voorzieningen in de buurt
De woning ligt dichtbij het winkelcentrum "Ypenburg Centrum", dit winkelcentrum ligt aan de rand van de wijk. Ook het openbaar vervoer, supermarkten, bibliotheek, scholen en uitvalswegen, zijn allemaal op loopafstand. Met de fiets ben je in een paar minuten in het centrum van Den Haag, waar je kan genieten van de terrasjes en het grote winkelaanbod.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
C
Aanvaarding
18-10-2021
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
86
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Soort dak
Samengesteld dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
164 m²
Externe bergruimte
10 m²
Inhoud
459 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.330,- p.m.
download brochure
zon/schaduw info