Verhuurd

Koningsplein 19

5038 WG Tilburg

Gelegen op een geweldige ligging in hartje centrum aan het Koningsplein

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 88 m2 en is gebouwd in 1972.
De woning is voorzien hal, toilet, ruime keuken, woonkamer en twee ruime slaapkamers waarvan twee met vaste kasten. Een enkele woning heeft een derde slaapkamer, bij de overige woningen is de oorspronkelijke slaapkamer bij de woonkamer getrokken waardoor er een doorzon woonkamer ontstaat.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon van ca. 5 m2. De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel.

Stijlvol wonen in Tilburg. Dat kan goed in deze buurt. De woning is gelegen in de buurt Koningsplein. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +5%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 55,-
Energielabel
G
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
741
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Servicekosten parkeren
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
247 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 207.000,-
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 752,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info