Aangeboden
5+

Helmkruid 39

5071 GH Udenhout

Leuke eengezinswoning in Udenhout!

Indeling
De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Vanuit de hal is de ruime woonkamer te bereiken. Aan de achterzijde van de woning is de halfopen keuken te vinden. Een deur in de keuken geeft toegang tot de achtertuin van de woning.

Verder beschikt de woning over een bergkast onder de trapopgang en een toiletruimte.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers (12 m2, 9 m2 en 7 m2) en een badkamer gelegen.

De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en wastafel. Via een vaste trap is de zolder te bereiken. De ruime kamer van 18 m2 is zeer geschikt als hobbykamer.

Omgeving
Udenhout is een gemeente grenzend aan natuurpark De Loonse en Drunense duinen en maakt deel uit van de gemeente Tilburg. Het dorp biedt allerlei voorzieningen zoals een gevarieerd winkelaanbod, verschillende scholen en recreatie voorzieningen. Daarnaast zijn er in de gemeente verschillende sportverenigingen te vinden. Het dorp is uitstekend ontsloten met grotere steden als Tilburg, 's-Hertogenbosch en Eindhoven.

De woningen zijn gelegen in de woonwijk 'De Kuil'. Vanuit de woningen zijn alle winkelvoorzieningen op loopafstand. Ook sportaccommodaties als voetbal, hockey, tennis en buitenzwembad De Groenewellen bevinden zich in de nabijheid. Tevens is de wijk goed ontsloten met uitvalswegen in alle windrichtingen.
Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
B
Aanvaarding
1-6-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
18
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
97 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
279 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 308.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.207,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info