Beschikbaar
4+

Valkenierstraat 27

5552 JB Valkenswaard

Ruim appartement dichtbij het centrum van Valkenswaard!

Indeling
De woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een afzuigkap. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Omgeving
Door de centrale ligging van de woning, vlakbij het centrum van Valkenswaard, zijn bijna alle voorzieningen op loopafstand te bereiken. Door de goede verbindingswegen ben je daarnaast snel in het centrum van Eindhoven.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 35,-
Energielabel
A
Aanvaarding
16-3-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
59
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Indicatie stookkosten
€ 9,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
65 m²
Inhoud
175 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 231.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 915,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info